Raed Arafat anunta nevaccinatii sa-si anuleze minivacantele de pe 1 Decembrie.

In contextul in care restrictiile actuale sunt pentru 30 de zile si afecteaza nevaccinatii in cea mai mare masura , Raed Arafat anunta pe cestia sa-si anuleze minivacantele de pe 1 Decembrie.

Reciteste : https://minadestiri.ro/restrictiile-sunr-doar-pentru-nevaccinati/

Afirmatia lui Arafat are in vedere faptul ca masurile impuse s-ar putea prelungi peste aceste 30 de zile iar cei ce nu au Certificatul Verde nu se vor putea caza in unitatile hoteliere.

Acesta a mai adaugat :

Și la unitățile de cazare vor trebui să fie prezentate certificatele verzi, inclusiv la hoteluri. Nu ai certificat de vaccinat sau trecut prin boală, nu ai cum să te cazezi la hotel. Acest lucru cred că este aplicat în foarte multe țări din Europa.

Nu suntem singurii care aplicăm aceste reguli la acest moment.

Se propune ca accesul la toate activitățile și evenimentele organizate în perioada de 30 de zile pentru care se propun măsurile din prezenta hotărâre, precum și accesul în cadrul centrelor comerciale, unităților de cazare, restaurantelor, cafenelelor sau altor unități de alimentație publică în care se pot consuma produse alimentare sau băuturi alcoolice sau nealcoolice comercializate, să fie permis doar persoanelor vaccinate sau trecute prin boală și care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Raed Arafat este unul dintre cei care au recomandat vaccinarea inca de la aparitia vaccinului anti COVID.

Pe acelasi subiect : https://stiriturda.net/restrictii-dure-pentru-nevaccinati-de-azi/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu