QUO VADIS,Olariule??

, QUO VADIS,Olariule??, Stiri Turda - MinaDeStiri

Sticla Ariesul Turda ocupă locul VIII din ZECE ecgipe ,la egalitate cu FC Hunedoara, după ultima etapă a returului Ligii a III a seria a IX a ,.

Degringolada echipei se pare că nu este ceva episodic întrucât jucătorii, sub bagheta ,,magică,, a staff-ului tehnic condus de Costică Olariu ,a reușit doar un egal 3-3 cu Unirea Ungheni pe teren propriu adunând DOUĂ puncte in ultimele ȘASE etape.

Este interesantă declarația ,,maestrului,, de după ultima partida disputată acasă care spunea cum că își recunoaște echipă ca fiind cea din repriza a doua,fapt ce demonstrează cum că i-au trebuit 3 campionate și incă 10 etape pentru a-si cunoaște …jucătorii aduși,culmea,tot de către domnia sa la echipă de pe alte meleaguri .

Fiind departe de noi intentia de a lansa ideea unor partipriuri intre domnia sa și alte cluburi de la județ sau cu fostul președinte al clubului nu putem totuși să nu remarcăm tendința CRONICĂ de a promova jucătorii ,,extracomunitari,, în defavoarea ,indeosebi, a tinerilor localnici.

Poate că nu ar fi atât de grav dacă ar veni susținut de niște rezultate INSĂ locul VII din ediția 2018-2019 asigurat de ABSENȚA doctorului echipei a doua a CFR ului ,locul IX cu un sec 0-6 la Baia Mare din ediția 2019-2020 asigurat de pandemia de Coronavirus și acum locul VIII aproape RETROGRADABIL la sfărșitul turului ar trebui să-l trezească.

Sunt însă slabe speranțe de a-i fi deranjat somnul și e oarecum explicabil că ,informația cum că proiectul a fost PENTRU și CU turdeni , nu a ajuns in 4 ani la domnia sa .

Se pare că ,caracteristic lui, speră să invingă ULTIMA clasată săptămâna viitoare și să aibă o vacanță liniștită pe banii turdenilor că mașina s-a schimbat…oricum.

Suntem curioși să vedem dacă îi arată cei inditruiți drumul spre Cluj Napoca…one way tickets incă inainte de ultimul joc.

Suporterii turdeni urează staff ului tehnic o săptămână pe măsura satisfacțiilor ce le-au primit ei.

Sursă foto: TurdaNews.net

Distribuie pe:

Lasă un comentariu