Purtarea mastii la UNTOLD a fost optionala-organizatorii mai interesati de profit decat de sanatatea participantilor.

Purtarea mastii la UNTOLD a fost optionala, Purtarea mastii la UNTOLD a fost optionala-organizatorii mai interesati de profit decat de sanatatea participantilor., Stiri Turda - MinaDeStiri

Purtarea mastii la UNTOLD a fost optionala-organizatorii mai interesati de profit decat de sanatatea participantilor.

După ce au apărut poze în mediul online de la unul dintre cele mai mari festivaluri din tara cu participanti fara masca de protectie a plouat cu amenzi din partea organelor de ordine.

Vezi si : https://minadestiri.ro/untold-2021-bate-la-usa/

Poze postate pe retelele de socializare prezinta mii de participanti fara masca langa scena iar asta a facut ca autoritatile sa se autosesizeze.

DSP ul a dat vina pe organizatori si pe cei de la Bucuresti care au autorizat evenimentul si declara prin Elena Duma :

Nu angajații DSP au obligația să stea printre ei, ca să le pună masca.

Deci, din acest punct de vedere, organizatorii și cei pe care i-au angajat să asigure respectarea măsurilor, purtarea măștii, intrarea cu brățări, este răspunderea lor, nu a Direcției de Sănătate Publică…

Am controlat toate acele puncte din perspectiva respectării condițiilor igienico-sanitare, nu noi am autorizat Untold-ul, el vine autorizat de la București.

Partea noastră este să verificăm respectarea condițiilor igienico-sanitare.

Acuma, cu masca, este trecut în materialul prezentat când au primit aprobare, și pe care l-au prezentat și de la ședința de la prefectură, că anchetarea purtării măștii este în obligația lor.

Pasand responsabilitatea Edi Chereji a dat replica :

La intrare, fiecare persoană e obligată să poarte mască. Dacă nu are, îi oferim noi. Apoi, însă, fiecare individ e responsabil. Oricum, 80% dintre spectatori sunt vaccinați sau trecuți prin boală.

Se pare ca in plin val patru datorat variantei DELTA nimeni nu este responsabil de nerespectarea masurilor sanitare vis a vis de pandemie in vreme ce infectarile si cazurile grave cresc exponential.

Citeste aici ; https://stiriturda.net/emil-boc-si-florin-citu-doresc-concerte-anul-acesta/?swcfpc=1

Sursa foto : http://stiridecluj.ro

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *