Certificatul verde-PSD respinge obligativitatea in Senat dar o recomanda la Camera Deputatilor.Vezi cum joaca Ciolacu cartea vaccinarii!

PSD alatiri de AUR a reusit sa respinga in Senat obligativitatea certificatului verde insa sambata,liderul PSD , Marcel Ciolacu, face o pirueta demna de un politician veritabil si o recomada in Camera Deputatilor.

Vezi si : https://minadestiri.ro/ministerul-sanatatii-informeaza/

E posibil ca aceasta schimbare de atitudine sa fie bazata pe faptul ca negocierile cu PNL in formarea unei majoritati in vederea unui Guvern PSD-PNL sunt in linie dreapta.

Marcel Ciolacu a declarat sambata :

Cred că certificatul verde, în contextul european, e o prioritate și pentru români.

L-am urmărit aseară pe Alexandru Rafila, am vorbit și cu el apoi, am vorbit și cu Alfred Simionis, am văzut și amendamentele depuse de doctorul Streinu-Cercel.

Cred că vom ajunge la o concluzie așteptată și previzibilă pentru români.

Cred că certificatul verde este o necesitate.

Cu o zi inainte ,in toiul negocierilor cu PSD , Florin Citu declara vineri :

Introducerea obligativitatii certificatului verde pentru angajați este cea mai non-invazivă măsură, în contextul valului patru al pandemiei, pentru a nu se închide din nou economia, motiv pentru care, cât de curând, vor fi introduse în Parlament amendamente în acest sens.

Pe aceiasi tema : https://stiriturda.net/obligativitatea-certificatului-verde-la-locul-de-munca/?swcfpc=1

In tot acest timp medicii se plang ca in spitale nu se gasesc medicamentele antivirale folosite de lumea civilizata in tandem cu vaccinurile si ca politicienilor le pasa mai mult de functii decat de sanatatea populatiei.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu