Emil Boc nu se joaca-Proiect de peste un milion de euro finalizat inainte de termen la Cluj Napoca.

Proiect de peste un milion de euro finalizat inainte de termen la Cluj Napoca.

Primarul Clujului supervizeaza lucrarile care se efectueaza in municipiu felicitand firmele care actioneaza profesionist.

Parcul 14 Iulie – a fost finalizat și deschis clujenilor cu 1 lună înainte de termen. Investiție de peste 1 milion euro. Continuăm investițiile în parcuri de calitate în cartiere.

Emil Boc :

,,Astăzi s-a deschis în Cluj-Napoca un încă un parc de cartier nou amenajat – Parcul 14 Iulie din cartierul Grigorescu. Lucrările de modernizare au fost finalizate înainte de termen, motiv pentru care am transmis felicitări firmei executante, Garden Center Grup. Felicitări și colegilor mei pentru că au reușit să transforme un spațiu de jumătate de hectar într-o zonă verde de calitate, modernizată la standarde europene.

Am fost pe teren alături de dl Dan Tarcea, viceprimar al Municipiului Cluj-Napoca și dl. Gheorghe Șurubaru, city manager. Am participat la o deschidere informală: am testat aparatele de fitness în aer liber, mesele de ping-pong, am jucat fotbal alături de copiii care au umplut deja terenurile de sport, am verificat dotările și am discutat cu clujenii prezenți în zonă.

Înregistrare video de la deschiderea din această dimineață, aici: https://www.facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni/videos/777244874199652/

Suprafața totală a parcului este de 4918 mp. Pe lângă arborii existenți, prin proiect au fost plantați 43 noi arbori din speciile arțar, stejar și meri ornamentali. A fost amplasat de asemenea gazon cu sistem de irigat.

Pe lângă spațiile verzi, a fost amenajată zona de agrement cu teren de sport cu nocturnă, zonă de fitness (8 aparate instalate în aer liber), 2 mese de ping-pong. Urmărim să încurajăm sportul și mișcarea prin toate mijloacele posibile.

Parcul dispune acum și de 10 mese de șah, mobilier urban modern, rastele pentru biciclete, stații de încărcare pentru biciclete electrice, cișmele de apă și alte dotări.

Totodată sistemul de iluminat a fost modernizat cu tehnologie LED eficientă energetic și a fost instalată o toaletă ecologică cu sistem smart (plată posibilă și cu cardul, curățare automată etc.).

Valoarea totală a investiției este de 5.018.957,44 lei cu TVA.,,

Foto : facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Distribuie pe:

Lasă un comentariu