Prognoza Beatricei Mahler-inceperea scolilor poate aduce peste 10.000 de cazuri COVID in octombrie.

Prognoza Beatricei Mahler, Prognoza Beatricei Mahler-inceperea scolilor poate aduce peste 10.000 de cazuri COVID in octombrie., Stiri Turda - MinaDeStiri

Beatrice Mahler,managerul Institutului Marius Nasta din Bucuresti, se arata ingrijorata de evolutia cifrelor pandemice in Romania.

Referindu-se la contagiozitatea noii tulpini DELTA coroborata cu inceperea scolilor a declarat pentru http://digi24.ro :

In vară credeam că o să fie mai bine, dar la cum percepem în acest moment creşterea numărului de cazuri, dar la cum se vede din partea unde suntem noi, cadrele medicale, modul în care sunt afectaţi pacienţii şi cazurile care ne vin la spital, nu cred că va fi mai bine în acest val, din contră, cred că nu vom avea exemplul Marii Britanii în care spitalele să nu fie atât de pline, în România va fi greu, va fi greu în spitale.

Cred că la două săptămâni după ce începem şcolile ajungem să dublăm, dacă nu să triplăm această cifră şi cred că în octombrie, dacă nu înţelegem că trebuie să respectăm regulile şi să purtăm mască şi să revenim la regula care limitează transmiterea infecţiei, octombrie va fi o lună care va duce către zece mii de cazuri.

Un alt semnal de alarma a fost referitor la cresterea tarifelor la utilitati :

Lucrurile nu stau bine în sistemul de sănătate sau aşa cum le văd eu de la Marius Nasta. Preţurile au crescut şi mai mult dacă vorbim de utilităţi şi spitalele trebuie să le plătească. Nu au venit facturi pe noile tarife, a venit un nou contract de la furnizorul de electricitate care aproape că ne-a dublat preţul. Nu prea avem încotro, trebuie să acceptăm deocamdată pentru că este cel mai mic tarif pe care l-am văzut pe piaţă.Mă aştept să intru în incapacitate de plată în următoarele două luni la Marius Nasta pentru că preţurile sunt în creştere.

Revezi si aici : https://stiriturda.net/mangerul-institutului-marius-nasta/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *