Flaviu Sasaeac a fost validat de catre Federatia Europeana de Handbal ca membru al Curtii de Arbitraj a EHF-profesionismul presedintelui AHC Potaissa recunoscut la nivel international.

Flaviu Sasaeac a fost validat de catre Federatia Europeana de Handbal ca membru al Curtii de Arbitraj a EHF astfel ca profesionismul presedintelui AHC Potaissa recunoscut la nivel international.

Revezi si aici : https://minadestiri.ro/ieri-a-fost-ziua-de-nastere-a-lui-flaviu-sasaeac/

Emulatia facuta in jurul proiectului handbalistic turdean se datoreaza in mare masura presedintelui clubului AHC Potaissa Turda.

Alaturi de o echipa manageriala de exceptie si un staff tehnic pe masura , AHC Potaissa Turda este prima echipa din judetul Cluj care a reusit sa castige un trofeu european.

Recent , clubul afost nominalizat intre primele 100 de entitati handbalistice din istorie.

Poate ai ratat : https://stiriturda.net/ahc-potaissa-turda-printre-primele-100-de-cluburi/?swcfpc=1

Flaviu Sasaeac a declarat :

Ma onoreaza faptul ca Federatia Romana de Handbal m-a propus pentru functia de membru al Curtii de Arbitraj a Federatiei Europene de Handbal. Este o provocare noua, care implica responsabilitate in regim de independenta si echidistanta. Consider ca alternativa solutionarii litigiilor sportive prin intermediul arbitrajului este mereu binevenita, din toate punctele de vedere, in comparatie cu calea mai anevoioasa a proceselor civile.Prin intermediul Curtii Europene de Arbitraj a Federatiei Europene de Handbal se ofera o modalitate independentă, profesionistă, flexibilă și eficientă de a rezolva disputele tuturor părților interesate de handbal.

Foto : https://www.facebook.com/potaissaturda

Distribuie pe:

Lasă un comentariu