Probleme cu memoria in livada cu meri?

Probleme cu memoria in livada cu meri?

VEZI ȘI: LA TURDA PMP ATACĂ CETĂȚENII!

Grupul consilierilor locali a unui partid care numai ei cred ca mai exista , sunt mai nou cei mai vehemenți critici ai tuturor proiectelor de hotărâre cat și a majorității ce s-a infiripat in Consiliul Local Turda.

Încă din precampania electorală pentru locale ,au început cu atacuri personale atât la adresa primarului cât și a altor candidați , facandu-se ca uita acum veninul aruncat asupra celor cu care simuleaza ca sunt in opozitie.

Probleme cu memoria la PMP?, Probleme cu memoria in livada cu meri?, Stiri Turda - MinaDeStiri

Se pare ca hardul lor da multe ,,bad uri,, si aceași „războinici” omit probabil că în procesele verbale ale ședințelor din mandatul trecut a rămas înregistrat tot.

Probleme cu memoria in livada cu meri?

Pentru inceput luati niste mostre de consecventa:

1.Presedintele livezii de meri a fost unul dintre INIȚIATORII proiectului privind suma alocată către clubul de fotbal pentru ca acum sa se suceasca.

2.Unul dintre mere,prezent la sedinta de la finele unui anumit an, a votat majorarea taxei de salubritate in timp ce seful era absent,probabil pregatindu-se de Revelion.

3.Doua mere rosii(!!!) au votat bugetul pentru echipa de fotbal pe un an întreg, fără nici o problemă iar dupa nici un an sunt împotrivă la un buget emis doar pentru 6 luni

4.Un alt mar,posibil necopt, a avut un amendament în privința bugetului la fotbal și când amendamentul nu a trecut, a votat totuși pentru un proiect pe care îl dorea schimbat !!!

5.Același amendament a fost depus de către un mar la un proiect unde unul dintre inițiatori era ingrijitorul sef al livezii care ,in amnezia lui , a uitat ca el a semnat proiectul !!!

Daca asta vi se pare că sfidează orice logică nu vă învinuim. Aleșii unui partid ce mai exista doar pe hartie parcă uită ce fac de la un an la altul.

Toate procesele verbale ale ședințelor le găsiți AICI

Distribuie pe:

Lasă un comentariu