Primele interventii pe drumurile judetene clujene in conditii de iarna.

Primele interventii pe drumurile judetene clujene in conditii de iarna au avut loc in cursul acestei saptamani.

𝘼𝙡𝙞𝙣 𝙏𝙞𝙨𝙚, 𝙥𝙧𝙚𝙨𝙚𝙙𝙞𝙣𝙩𝙚𝙡𝙚 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙞𝙡𝙞𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙅𝙪𝙙𝙚𝙩𝙚𝙖𝙣 𝘾𝙡𝙪𝙟:

”𝘊𝘦𝘦𝘢 𝘤𝘦 𝘱𝘳𝘦𝘵𝘪𝘯𝘥𝘦𝘮 𝘴𝘰𝘤𝘪𝘦𝘵𝘢𝘵𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘳𝘢𝘤𝘵𝘢𝘯𝘵𝘦 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘴𝘢 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘷𝘪𝘯𝘢 𝘤𝘶 𝘮𝘢𝘹𝘪𝘮𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘮𝘱𝘵𝘪𝘵𝘶𝘥𝘪𝘯𝘦, 𝘰𝘳𝘪 𝘥𝘦 𝘤𝘢𝘵𝘦 𝘰𝘳𝘪 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘯𝘦𝘤𝘦𝘴𝘢𝘳, 𝘢𝘴𝘵𝘧𝘦𝘭 𝘪𝘯𝘤𝘢𝘵 𝘴𝘢 𝘴𝘦 𝘱𝘰𝘢𝘵𝘢 𝘤𝘪𝘳𝘤𝘶𝘭𝘢 𝘪𝘯 𝘤𝘰𝘯𝘥𝘪𝘵𝘪𝘪 𝘰𝘱𝘵𝘪𝘮𝘦 𝘴𝘪 𝘪𝘯 𝘥𝘦𝘱𝘭𝘪𝘯𝘢 𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘢𝘯𝘵𝘢. 𝘐𝘯 𝘤𝘦𝘦𝘢 𝘤𝘦 𝘯𝘦 𝘱𝘳𝘪𝘷𝘦𝘴𝘵𝘦, 𝘷𝘰𝘮 𝘴𝘶𝘱𝘳𝘢𝘷𝘦𝘨𝘩𝘦𝘢 𝘪𝘯𝘥𝘦𝘢𝘱𝘳𝘰𝘢𝘱𝘦 𝘵𝘰𝘢𝘵𝘦 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘪, 𝘵𝘰𝘤𝘮𝘢𝘪 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘢 𝘯𝘶 𝘦𝘹𝘪𝘴𝘵𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘣𝘭𝘦𝘮𝘦”.

CJ Cluj informeaza pe pagina oficiala https://www.facebook.com/cjcluj :

Primele interventii in conditii de iarna., Primele interventii pe drumurile judetene clujene in conditii de iarna., Stiri Turda - MinaDeStiriPrimele interventii in conditii de iarna., Primele interventii pe drumurile judetene clujene in conditii de iarna., Stiri Turda - MinaDeStiri𝗣𝗿𝗶𝗺𝗲𝗹𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘃𝗲𝗻𝘁𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗶𝗮𝗿𝗻𝗮 𝗽𝗲 𝗱𝗿𝘂𝗺𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗻𝗲.

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul acestei săptămâni au fost desfășurate primele intervenții specifice activității pe timp de iarnă pe drumurile județene.

Primele interventii in conditii de iarna., Primele interventii pe drumurile judetene clujene in conditii de iarna., Stiri Turda - MinaDeStiri Astfel, în urma temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, câteva drumuri judeţene situate în zonele Turda și Gilău, respectiv în zona de munte a județului, au fost afectate de fenomenul de polei.În acest context, în cursul ultimelor zile, s-a acţionat pe mai multe drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate în aceste zone.

Intervenția a fost realizată cu ajutorul utilajelor specifice și a fost necesară folosirea unei cantități totale de peste 140 de tone de material antiderapant.

În zona Turda, pe raza căreia se află drumuri sau sectoare de drumuri în lungime totală de peste 286 kilometri, acțiunile de combaterea a poleiului au fost executate de prestatorul de servicii Bema Prodserv SRL.

De asemenea, în zona Gilău, pe raza căreia se află drumuri sau sectoare de drumuri în lungime totală de peste 248 kilometri, activitatea a fost asigurată de prestatorul de servicii Maxi Prest SRL.

În ceea ce privește activitatea pe celelalte zone ale județului, aceasta este asigurată de Maxi Prest SRL în zona Huedin (drumuri sau sectoare de drumuri în lungime totală de peste 201 kilometri), Opentrans SRL în zona Gherla (drumuri sau sectoare de drumuri în lungime totală de peste 326 kilometri) și Diferit SRL în zona Dej (drumuri sau sectoare de drumuri în lungime totală de peste 169 kilometri).

Revezi si : https://minadestiri.ro/861-tone-de-materiale-antiderapante-folosite/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu