Primarul Turzii se implica in toate proiectele principale care au ca obiect municipiul pe care il pastoreste.

Primarul Turzii se implica in toate proiectele principale care au ca obiect municipiul pe care il pastoreste.

Ca orice edil care se respecta , Matei Cristian este prezent in toate punctele fierbibti ale Turzii , coordonand proiectele pe care si le-ampropus pentru cetateni.

Vezi si : minadestiri.ro/matei-cristian-si-deviza-sa-niciodata-nu-voi-investi-prost-banii-turdenilor

Matei Cristian :

Astăzi a fost lansat primul Consiliu Consultativ din proiectul Bridging European and Local Climate Action (BEACON).

Este o premieră în România, iar cu ajutorul partenerului implementator al proiectului, Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor, venim în sprijinul instituțiilor de învățământ din municipiul nostru pentru a eficientiza și a reduce costurile aferente consumului de energie în unitățile de învățământ.

Totodată, prin lansarea acestui prim Consiliu Consultativ toți reprezentanții școlilor vor putea lua parte la proiecte de mediu educative menite să dezvolte și mai mult comunitatea locală.Depunem toate eforturile pentru dezvoltarea municipiului nostru din toate punctele de vedere.

Dar pentru ca dezvoltarea unui municipiu să fie completă este absolut necesar ca întreaga comunitate să fie una educată într-o manieră demnă de un viitor smart city în care ne dorim să adoptăm cât mai multe proiecte eco-friendly.

Iar copiii sunt cei care au potențialul de diseminare cel mai mare atunci când vine vorba de bune practici în ceea ce privește mediul înconjurător.

Așadar, am certitudinea că alături de instituțiile de învățământ locale și cu sprijinul reprezentanților Asociației Sistemului Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB) vom reuși să implementăm tot mai multe proiecte frumoase la Turda.

Captura foto : facebook.com/MateiCristianOctavian

Distribuie pe:

Lasă un comentariu