Campia Turzii-Primarul Dorin Lojigan a fost prezent la toate ceremoniile organizate de școlile din Câmpia Turzii.

Primarul Dorin Lojigan a fost prezent la toate ceremoniile organizate de școlile din Câmpia Turzii.

Zâmbete, emoții și speranțe, împărtășite cu noi la început de an școlar

În prima zi a noului an școlar, domnul primar – Dorin Nicolae LOJIGAN – a fost prezent la toate ceremoniile organizate de școlile din Câmpia Turzii.

Edilul municipiului nostru și-a propus să fie alături de toți elevi, pentru a trăi, împreună cu ei, emoțiile unui nou început didactic. Copii mici și sfioși, adolescenți care nu s-au revăzut de câteva luni, părinți și bunici veniți să-și susțină copiii și nepoții, profesori și învățători entuziasmați – toate acestea au completat un tablou de trăiri și zâmbete, la Câmpia Turzii.

Elevii din clasa 0 au descoperit pe bănci o surpriză din partea domnului primar, cu mesajul „Succes în primul an școlar!”

„Privindu-i pe copii mi-am amintit de vârsta la care și eu am fost elev. Cunosc sentimente prin care au trecut astăzi și sper ca, peste ani, să aibă aceeași nostalgie, amintindu-și de aceste momente. Le doresc să fie curioși și dornici să descopere lucruri noi, folositoare, care-i va pregăti pentru viață! De asemenea, aș vrea să se focuseze pe activități constructive și să se gândescă, de două ori, la efectele pe termen lung pe care le pot avea acțiunile lor. Să se lase îndrumați de profesori, să aibă încredere în ei și, totodată, în noi – ca reprezentanți ai autorităților locale.”, transmite domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN.

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu