Primarul Clujului prezent la deschiderea Policlinicii Eremia Grigorescu.

Primarul Clujului prezent la deschiderea Policlinicii Eremia Grigorescu.

Emil Boc :

,,Deschiderea Policlinicii Eremia Grigorescu

Am participat la evenimentul de inaugurare a noii Policlinici Eremia Grigorescu, o investiție de peste 4,5 milioane euro realizată în cartierul Grigorescu de Rețeaua de sănătate Regina Maria, cu peste 1.000 locuri de muncă create în acest domeniu de excelență al Clujului. Felicitări echipei Rețelei Regina Maria pentru ceea ce au reușit!

Noua Policlinica E. Grigorescu acomodează 40 de cabinete, 40 de specialități medicale, și investigații complexe, multe dintre ele cu posibilitate de decontare prin CAS. Aproape 200 de medici își pun aici priceperea și experiența în beneficiul pacienților.

Printre specialitățile medicale care vor putea fi accesate de pacienții Rețelei se numără: diabet și boli de nutriție, hematologie, pediatrie, oftalmologie, genetică medicală, dermatologie, cardiologie, alergologie, neurologie, obstetrica-ginecologie, chirurgie, psihologie etc.

Cu această ocazie am transmis din nou aprecierea și respectul nostru pentru cei care salvează vieți – medici, infirmiere, asistente și tot personalul medical! Am subliniat că fiecare componentă din domeniul medical contează, și importanța echilibrului dintre public și privat.

Calitatea serviciilor medicale înseamnă calitate a vieții, de aceea le mulțumim tuturor celor care se preocupă de calitatea actului medical, care se dedică zi de zi oamenilor și care dau speranță. Astfel de oameni arată că la Cluj se poate.,,

Foto : facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Distribuie pe:

Lasă un comentariu