Primarul Clujului Emil Boc ironizeaza subtil scepticii COVID-nu pot fi bagati la inchisoare chiar daca cred in vrajitoare.

Primarul Clujului Emil Boc ironizeaza subtil scepticii COVID-nu pot fi bagati la inchisoare chiar daca cred in vrajitoare.

Emil Boc spune ca in democratie nu poti baga la inchisoare persoanele ce nu cred in COVID dar cred in vrajitoare.

Citeste si aici : minadestiri.ro/emil-boc-vrea-o-zi-cu-transport-public-gratuit-in-fiecare-saptamana/

Cu o ironie subtila edilul explica :

Eu am un punct de vedere ușor diferit. În lume sunt două moduri mari de guvernare a oamenilor și a orașelor, modelul democratic și cel autoritar. Avem modele de țări: Rusia și UE sau America.

În unele părți ale lumii s-au închis orașe de 11 milioane de oameni fără să zică cineva ceva. În unele părți se ascund informații sau le umflau. Știm și noi că am avut și spuneau să porumbul crește cât stâlpul de telegraf. 

Democrația pune în centrul ecuației sale libertatea. Asta face ca și cel care nu este de acord cu mine să aibă dreptul să se exprime. Inclusiv aceia care știu că nu au dreptate, că nu au dovezi, dar nici nu îi pot închide în închisoare, dacă nu sunt de acord cu mine. 

Marea artă este să știm să ascultăm, să ne formăm singuri punctele de vedere, să ne alegem sursele de informare și să judecăm. În democrații, vaccinarea nu este obligatorie, dar îi explici omului că fără vaccinare nu poți participa la anumite evenimente, să intri la anumite restaurante.

Nu este obligatoriu dar nu poți intra în anumite state. Ține de esența democrației, de a-i asculta și pe ceilalți. Democrația este cea mai proastă formă de guvernământ, cu excepția celorlalte.

Oamenii sunt sătui după un an de pandemie și trebuie empatic să discuți cu ei. Nu toată ziua dai cu noroi și împroști cu acuze

Citeste si : stiriturda.net/pasaportul-vaccin-covid-19-primarul-clujuluiemil-boc-crede-ca-va-necesar/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu