Primaria Turda-va reamintim de campania de donare de sange de maine.Vezi unde va avea loc!

Primaria Turda-va reamintim de campania de donare de sange de maine.

Primaria Turda-va reamintim de campania de donare de sange de maine., Primaria Turda-va reamintim de campania de donare de sange de maine.Vezi unde va avea loc!, Stiri Turda - MinaDeStiriPrimaria Turda-va reamintim de campania de donare de sange de maine., Primaria Turda-va reamintim de campania de donare de sange de maine.Vezi unde va avea loc!, Stiri Turda - MinaDeStiriDin inimă, pentru inimi

… pentru inima ta, pentru inimile noastre…

Primaria Turda-va reamintim de campania de donare de sange de maine., Primaria Turda-va reamintim de campania de donare de sange de maine.Vezi unde va avea loc!, Stiri Turda - MinaDeStiriVă reamintim de campania de donare de sânge care va avea loc luni, 4 septembrie, în incinta Colegiului Tehnic Turda, strada Piața Basarabiei, numărul 48, între orele 08:30 și 13:00.

Dacă sunteți din Turda sau în trecere şi vreți să vă alăturați faptelor bune, vă așteptăm cu drag la donare. Tu poți fi eroul altor oameni, donarea de sânge salvează vieți.

Primaria Turda-va reamintim de campania de donare de sange de maine., Primaria Turda-va reamintim de campania de donare de sange de maine.Vezi unde va avea loc!, Stiri Turda - MinaDeStiri Locația este pregătită pentru a susține acest scop nobil şi a întâmpina oamenii de bine din comunitatea turdeană! Mai multe detalii aici: www.crtscluj.ro

Fiecare fapta bună, fiecare picătură contează!

Primaria Turda-va reamintim de campania de donare de sange de maine., Primaria Turda-va reamintim de campania de donare de sange de maine.Vezi unde va avea loc!, Stiri Turda - MinaDeStiri Ajutați-ne să ducem mesajul către cât mai mulți donatori, prin distribuirea acestei postări!

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu