Primaria Turda-noi restrictii de circulatie incepand de azi cauzate de lucrari de modernizare.Vezi care e sectoriul restrictionat!

Primaria Turda-noi restrictii de circulatie cauzate de lucrari de modernizare.

Primaria Turda-noi restrictii de circulatie cauzate de lucrari de modernizare., Primaria Turda-noi restrictii de circulatie incepand de azi cauzate de lucrari de modernizare.Vezi care e sectoriul restrictionat!, Stiri Turda - MinaDeStiriAnunț restricționare trafic,

Începând de mâine, 28 septembrie 2023, traficul rutier va fi închis circulației autovehiculelor pe tronsonul străzii Castanilor cuprins între strada Avram Iancu și strada Barbu Lăutaru, sensul de mers înspre zona Băi Sărate.

Restricționarea este necesară pentru a permite executarea lucrărilor în cadrul proiectului “Reabilitarea, modernizarea și dotarea Teatrului Național Aureliu Manea, Turda” care prevede inclusiv modernizarea tronsonului de drum amintit.

Primaria Turda-noi restrictii de circulatie cauzate de lucrari de modernizare., Primaria Turda-noi restrictii de circulatie incepand de azi cauzate de lucrari de modernizare.Vezi care e sectoriul restrictionat!, Stiri Turda - MinaDeStiri

Pentru a ajunge în cartierul Băi Sărate participanții la trafic vor putea utiliza în continuarea ruta strada Libertății –strada Andrei Șaguna – strada Axente Sever, iar ca rută alternativă vor putea folosi strada Avram Iancu – strada Barbu Lăutaru.

Rugăm participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră. Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu