Primaria Turda-Ne pregătim să întâmpinăm preșcolarii în condiții excelente, în siguranță și confort.

La Turda ne pregătim să întâmpinăm preșcolarii în condiții excelente, în siguranță și confort.

La Turda ne pregătim să întâmpinăm preșcolarii în condiții excelente, în siguranță și confort., Primaria Turda-Ne pregătim să întâmpinăm preșcolarii în condiții excelente, în siguranță și confort., Stiri Turda - MinaDeStiriNe pregătim să întâmpinăm preșcolarii în condiții excelente, în siguranță și confort.

După o perioadă în care copiii de la Grădinița Prichidelul Insteț și Grădinița Sfânta Maria și-au desfășurat activitățile în spații temporare, ca urmare a lucrărilor de modernizare, suntem încântați să anunțăm finalizarea cu succes a acestor proiecte.La Turda ne pregătim să întâmpinăm preșcolarii în condiții excelente, în siguranță și confort., Primaria Turda-Ne pregătim să întâmpinăm preșcolarii în condiții excelente, în siguranță și confort., Stiri Turda - MinaDeStiri

La Turda ne pregătim să întâmpinăm preșcolarii în condiții excelente, în siguranță și confort., Primaria Turda-Ne pregătim să întâmpinăm preșcolarii în condiții excelente, în siguranță și confort., Stiri Turda - MinaDeStiriDe ieri am început mutarea mobilierului la Gradinița Prichindelul Isteț, urmând ca astăzi să continuăm cu mobilierul pentru Grădinița Sfânta Maria. Cu grijă și atenție, ne dedicăm pregătirilor pentru a pune la punct fiecare detaliu, astfel încât să conturăm un mediu optim pentru micuții noștri.

Vă reamintim că lucrările de modernizare au fost executate în baza proiectului cu finanțare europeană, “Reabilitarea, dotarea și extinderea grădiniței cu program prelungit “Sfânta Maria” + structura și creșa nr. 5” și “Reabilitarea, dotarea și extinderea grădiniței cu program prelungit “Prichindelul isteț” și a Creșei nr. 4”.

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu