Primaria Turda-incepem lucrarile de modernizare a sensului giratoriu din Piata Romana.Participantii la trafic sunt rugati sa fie ingaduitori pe perioada lucrarilor.

Primaria Turda-incepem lucrarile de modernizare a sensului giratoriu din Piata Romana.

Primaria Turda :

,,Dragi cetățeni și participanți la trafic,

Dorim să vă informăm că începând din această seară se va demara procesul de modernizare a carosabilului în sensul giratoriu din Piața Romană din Turda.

Modernizarea se va desfășura în două etape, începând cu exteriorul sensului giratoriu. În prima etapă, circulația va fi restricționată la o singură bandă, astfel încât atât echipele constructorului cât și traficul să se desfășoare în condiții de siguranță.

Proiectul are ca scop îmbunătățirea calității infrastructurii rutiere din acest punct cheie al orașului nostru și face parte din eforturile noastre constante de a îmbunătăți mobilitatea urbană și siguranța circulației prin Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, coridorul de est.

Îndemnăm toți participanții la trafic să fie înțelegători și să respecte semnele de circulație și restricțiile temporare de viteză pe durata lucrărilor. Înțelegem că există numeroase șantiere în oraș, iar această situație poate genera disconfort în trafic. Cu toate acestea, vă asigurăm că acest disconfort temporar este un pas necesar pentru finalizarea proiectelor noastre de modernizare a arterelor principale și pentru a asigura o infrastructură mai sigură și eficientă în viitor.

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare în această perioadă de tranziție. Împreună, putem contribui la îmbunătățirea calității vieții în municipiul nostru și la crearea unei infrastructuri rutiere mai sigure și mai eficiente.,,

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu