Primaria Turda implica cetatenii în strategia de îmbunătățire și fluidizare a circulației auto și pietonale pe întreg arealul Turzii.

Primaria Turda implica cetatenii în strategia de îmbunătățire și fluidizare a circulației auto și pietonale pe întreg arealul Turzii.

Odata cu reluarea circulatiei peste podul de pe Aries , Admninistratia Locala considera sugestiile populatie binevenite pentru a imbunatatii conditiile actuale de trafic.

Revezi si : https://minadestiri.ro/lucrarile-la-podul-de-peste-aries-nu-au-intarzieri/

COMUNICAT :

Vă invităm să completați chestionarul prin care ne dorim să actualizăm planul de mobilitate urbană (PMUD). Sugestiile dumneavoastră vor fi analizate și luate în considerare în strategia de îmbunătățire și fluidizare a circulației auto și pietonale pe întreg arealul Turzii.

Vă încurajăm să ne sprijiniți în demersul nostru de a îmbunătăți mobilitatea locală prin completarea chestionarului care conține 28 de întrebări simple, durata de completare fiind de aproximativ 4 minute.

Chestionarul este accesibil la următorul link: Primaria Turda implica cetatenii., Primaria Turda implica cetatenii în strategia de îmbunătățire și fluidizare a circulației auto și pietonale pe întreg arealul Turzii., Stiri Turda - MinaDeStirihttps://forms.gle/zD6T2NXcMTjbc2se9.

Chestionarul completat este trimis anonim, în conformitate cu cerințele legale de protecție a datelor cu caracter personal astfel, vă rugăm ca răspunsurile la întrebări să fie cât mai exacte și veridice.

Vă mulțumim pentru implicare!

Foto : https://www.facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu