Primaria Turda doreste un oras mai curat.

Eforturile facute de Administratia Locala prin parghiile de care dispune demonstreaza ca Primaria Turda doreste un oras mai curat.

Vezi si : https://minadestiri.ro/consiliul-judetean-cluj-costuri-reduse-la-salubritate/

Astfel ,Primaria face apel la constiinta cetatenilor cu care doreste sa faca echipa, sa selecteze gunoiul menajer in propria gospodarie :

𝑺𝒂̆ 𝒊̂𝒏𝒗𝒂̆𝒕̦𝒂̆𝒎 𝒔𝒂̆ 𝒄𝒐𝒍𝒆𝒄𝒕𝒂̆𝒎 𝒔𝒆𝒍𝒆𝒄𝒕𝒊𝒗 𝒅𝒆𝒔̦𝒆𝒖𝒓𝒊𝒍𝒆:

Pasul 1: 𝐒𝐞𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭̦𝐢 de acasă 𝐝𝐞𝐬̦𝐞𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 pe care le generați în propria locuință: plastic, hârtie, sticlă.

Pasul 2: Înainte de depozitare 𝐩𝐥𝐢𝐚𝐭̦𝐢 𝐝𝐞𝐬̦𝐞𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 de tip PET-uri sau ambalaje astfel încât să ocupe cât mai puțin spațiu.

Pasul 3: 𝐃𝐞𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐚𝐭̦𝐢-𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭 de gunoiul menajer în trei saci diferiți: în sacul galben vor fi depozitate deșeuri din plastic, în sacul albastru, deșeuri din hârtie și carton, iar în sacul verde deșeurile din sticlă. Important! Primaria Turda doreste un oras mai curat., Primaria Turda doreste un oras mai curat., Stiri Turda - MinaDeStiri Ambalajele din sticlă și plastic se clătesc înainte de debarasare.

Pasul 4: Scoateți în stradă sacii de colectare selectivă, iar firma de salubritate va ridica selectiv ceea ce ați colectat, conform planului stabilit, dimineața. 𝐈𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭Primaria Turda doreste un oras mai curat., Primaria Turda doreste un oras mai curat., Stiri Turda - MinaDeStiri Pentru optimizarea activității de ridicare al deșeurilor este esențial ca sacii de colectare să fie scoși în stradă în dimineața colectării, într-un loc vizibil.

𝘾𝙪𝙢 𝙨𝙤𝙧𝙩𝙖̆𝙢 𝙙𝙚𝙨̦𝙚𝙪𝙧𝙞𝙡𝙚 Primaria Turda doreste un oras mai curat., Primaria Turda doreste un oras mai curat., Stiri Turda - MinaDeStiriPrimaria Turda doreste un oras mai curat., Primaria Turda doreste un oras mai curat., Stiri Turda - MinaDeStiri Sacul albastru este pentru hârtie și carton precum: Primaria Turda doreste un oras mai curat., Primaria Turda doreste un oras mai curat., Stiri Turda - MinaDeStiri Reviste, ziare, maculatură, plicuri, cutii, caiete, pungi de hârtie curate; Primaria Turda doreste un oras mai curat., Primaria Turda doreste un oras mai curat., Stiri Turda - MinaDeStiriNu pot fi introduse în sacul albastru: Hârtie și carton folosite cu reziduuri, pahare de hârtie, șervețele folosite, hârtie igienică și prosoape de hârtie, hârtia cerată, hârtia plastifiată; Primaria Turda doreste un oras mai curat., Primaria Turda doreste un oras mai curat., Stiri Turda - MinaDeStiri Sacul verde este pentru deșeurile din sticlă precum: Primaria Turda doreste un oras mai curat., Primaria Turda doreste un oras mai curat., Stiri Turda - MinaDeStiri Sticle, borcane (fără capac), ambalaje din sticlă (fără capac), damigene; Primaria Turda doreste un oras mai curat., Primaria Turda doreste un oras mai curat., Stiri Turda - MinaDeStiri Nu pot fi introduse în sacul verde: Oglinzi, geamuri, porțelan, ceramică cristal, vase rezistente la căldură. Primaria Turda doreste un oras mai curat., Primaria Turda doreste un oras mai curat., Stiri Turda - MinaDeStiri Sacul galben este pentru deșeuri din plastic precum: Primaria Turda doreste un oras mai curat., Primaria Turda doreste un oras mai curat., Stiri Turda - MinaDeStiri Bidoane, cutii, folie, pungi, doze, conserve, pungi din plastic, ambalaje de protecție din plastic; Primaria Turda doreste un oras mai curat., Primaria Turda doreste un oras mai curat., Stiri Turda - MinaDeStiriNu pot fi introduse în sacul galben: produse combinate din metal și plastic, polistiren din construcții, cutii/bidoane cu resturi de vopsea, diluanți sau alte substanțe chimice periculoase. Colectăm 𝙨𝙚𝙥𝙖𝙧𝙖𝙩Pentru un oraș mai 𝙘𝙪𝙧𝙖𝙩! Primaria Turda doreste un oras mai curat., Primaria Turda doreste un oras mai curat., Stiri Turda - MinaDeStiri

Prin organizarea selectarii din locuinta a deseurilor ajutam compania de salubritate atunci cand ridica sacii menajeri.

Citeste aici : https://www.facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu