Primaria Turda-discutii pe marginea măsurilor de siguranță și coordonare a eforturilor între instituții, pentru a asigura protecția și buna desfășurare a activităților școlare.

Primaria Turda-discutii pe marginea măsurilor de siguranță și coordonare a eforturilor între instituții, pentru a asigura protecția și buna desfășurare a activităților școlare.

Noul an scolar bate la usa iar autoritatile turdene doresc asigurarea conditiilor optime pentru scolile din oars si imprejurimi.

Astfel,saptamamna trecuta,Matei Cristian a supervizat o sedinta in care reprezentanti ai Prefecturii,Inpectoratului Scolar,ISU si DSP au abordat problemele actuale.

Matei Cristian :

,,Astăzi (joi)am avut o ședință importantă în sala mare a Primăriei, în contextul pregătirilor pentru începerea noului an școlar. Primaria Turda-discutii pe marginea măsurilor de siguranță și coordonare a eforturilor între instituții, pentru a asigura protecția și buna desfășurare a activităților școlare., Primaria Turda-discutii pe marginea măsurilor de siguranță și coordonare a  eforturilor între instituții, pentru a asigura protecția și buna desfășurare a activităților școlare., Stiri Turda - MinaDeStiri

Alături de doamna Marinela Marc, inspector școlar județean și reprezentanți ai Prefecturii Cluj, ISU Cluj și Direcției de Sănătate Publică am avut discuții pentru asigurarea unui început de an școlar cât mai sigur și eficient pentru toți elevii din municipiu. Împreună cu inspectorul școlar județean, am discutat punctual despre fiecare instituție școlară din municipiul nostru dar și din comunele învecinate.

Reprezentanții Prefecturii Cluj au discutat măsurile de siguranță și coordonarea eforturilor între instituții, pentru a asigura protecția și buna desfășurare a activităților școlare. ISU Cluj a prezentat importanța planurilor de intervenție în caz de situații de urgență, iar Direcția de Sănătate Publică a oferit recomandări pentru menținerea unui mediu școlar sănătos.

Prin colaborare și coordonare vom reuși să creăm un cadru optim pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri. Pe această cale, mulțumesc tuturor directorilor și dascălilor pentru contribuția lor și sunt convins că în municipiul nostru vom avea un început de an școlar reușit!”

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu