Primaria Turda-continuam campania de colectare gratuita a deseurilor electrice.

Primaria Turda-continuam campania de colectare gratuita a deseurilor electrice.

Primaria Turda-continuam campania de colectare gratuita a deseurilor electrice., Primaria Turda-continuam campania de colectare gratuita a deseurilor electrice., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn data de 19 august, vă invităm să vă alăturați campaniei noastre de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice. Este momentul să scapi de aparatele electrice vechi sau stricate și să faci loc în casa ta pentru lucrurile cu adevărat importante!

DEEE – deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice. Astfel, orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile sau corpuri de iluminat care nu mai sunt folosite, intră în această categorie și trebuie reciclate. Cu toții suntem responsabili pentru a avea o comunitate curată și durabilă! Primaria Turda-continuam campania de colectare gratuita a deseurilor electrice., Primaria Turda-continuam campania de colectare gratuita a deseurilor electrice., Stiri Turda - MinaDeStiri

Primaria Turda-continuam campania de colectare gratuita a deseurilor electrice., Primaria Turda-continuam campania de colectare gratuita a deseurilor electrice., Stiri Turda - MinaDeStiri Cine se poate implica?

Indiferent dacă ești o gospodărie individuală, o instituție sau o firmă privată, suntem aici pentru tine. Pentru firme și instituții este pusă la dispoziție întreaga documentație necesară pentru casarea sau scoaterea din gestiune a deșeurilor.

Primaria Turda-continuam campania de colectare gratuita a deseurilor electrice., Primaria Turda-continuam campania de colectare gratuita a deseurilor electrice., Stiri Turda - MinaDeStiri Cum poți preda deșeurile?

Primaria Turda-continuam campania de colectare gratuita a deseurilor electrice., Primaria Turda-continuam campania de colectare gratuita a deseurilor electrice., Stiri Turda - MinaDeStiri Sună la 0755 406 406 pentru a solicita ridicarea de la domiciliu sau sediu de firmă.

Primaria Turda-continuam campania de colectare gratuita a deseurilor electrice., Primaria Turda-continuam campania de colectare gratuita a deseurilor electrice., Stiri Turda - MinaDeStiri Completează formularul online disponibil pe roecollect.ro/contact/ în orice moment al zilei, în oricare din cele 7 zile ale săptămânii.

Primaria Turda-continuam campania de colectare gratuita a deseurilor electrice., Primaria Turda-continuam campania de colectare gratuita a deseurilor electrice., Stiri Turda - MinaDeStiriAceastă campanie organizată în parteneriat cu RoEcollect are loc lunar, în a treia sâmbătă din lună.

Primaria Turda-continuam campania de colectare gratuita a deseurilor electrice., Primaria Turda-continuam campania de colectare gratuita a deseurilor electrice., Stiri Turda - MinaDeStiri Urmărește pagina RoEcollect pentru mai multe informații și pentru calendarul colectării deșeurilor electrice în județul Cluj.

Haideți să ne unim eforturile pentru #UnViitorMaiVerde! Primaria Turda-continuam campania de colectare gratuita a deseurilor electrice., Primaria Turda-continuam campania de colectare gratuita a deseurilor electrice., Stiri Turda - MinaDeStiri

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu