Primăria Turda: ample acțiuni de igienizare în oraș

Primăria Turda: ample acțiuni de igienizare în oraș

Primăria Turda: ample acțiuni de igienizare în oraș, Primăria Turda: ample acțiuni de igienizare în oraș, Stiri Turda - MinaDeStiri

Vezi si ACS Volei Turda ai castigat continua, ai pierdut continua

Primăria Turda

𝑺𝒂̆ 𝒎𝒆𝒏𝒕̦𝒊𝒏𝒆𝒎 𝒄𝒖𝒓𝒂̆𝒕̦𝒆𝒏𝒊𝒂 𝒊̂𝒏 𝒐𝒓𝒂𝒔̦𝒖𝒍 𝒏𝒐𝒔𝒕𝒓𝒖❗
După cum se întreba un voluntar al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență: “Oare la container mai aruncă cineva gunoiul?” Răspunsul este: DA! Oamenii civilizați și educați nu aruncă deșeurile pe unde apucă sau sub podul de pe strada George Coșbuc. În cursul zilei de astăzi au fost adunați saci întregi de PET-uri, ambalaje și alte mizerii de sub podul amintit. Este inadmisibil să mai permitem ca aceste comportamente să continue! Două remorci pline de saci de gunoaie este prea mult pentru o singură zonă!
Vă întrebați ce facem în acest timp, ei bine continuăm acțiunile de salubrizare!
Pentru un oraș curat, echipele serviciului de salubrizare au în vedere: ➡ salubrizarea parcurilor, măturarea mecanică și manuală a arterelor principale, iar unde este cazul, se spală stâlpii reflectorizanți pentru o mai bună vizibilitate. Totodată din zona Băi au fost din nou măturate covoare de coji de semințe și au fost adunate ambalajele aruncate la voia întâmplării.
Este foarte important să păstrăm curățenia în orașul nostru! Dacă nu facem asta, nu vom reuși să ajungem la standardele pe care cu toții le dorim. Cei care nu respectă regulile și continuă să murdărească domeniul public din municipiu, anulează toate eforturile depuse prin comportamentul necivilizat.
Împreună #Păstrăm #TurdaCurată #PrimăriaMunicipiuluiTurda

Primăria Turda: ample acțiuni de igienizare în oraș

Sursa Facebook

Distribuie pe:

Lasă un comentariu