Primaria Timisoara-sprijinimmembrii cei mai vulnerabili ai comunitatii noastre.

Primaria Timisoara-sprijinimmembrii cei mai vulnerabili ai comunitatii noastre.

Primaria Timisoara-sprijinimmembrii cei mai vulnerabili ai comunitatii noastre., Primaria Timisoara-sprijinimmembrii cei mai vulnerabili ai comunitatii noastre., Stiri Turda - MinaDeStiri Chiar dacă afară vremea este aspră și iarna pare să nu se mai termine, suntem hotărâți să ne implicăm cu toții pentru a susține cei care se află în situații dificile.

Primaria Timisoara-sprijinimmembrii cei mai vulnerabili ai comunitatii noastre., Primaria Timisoara-sprijinimmembrii cei mai vulnerabili ai comunitatii noastre., Stiri Turda - MinaDeStiri Primăria Timișoara, alături de Direcția de Asistență Socială și S.C. Horticultura S.A., au unit forțele pentru a oferi sprijin pentru 5 familii înregistrate la Serviciul Beneficii Sociale, care trec prin momente financiare dificile și au nevoie urgentă de ajutor, sub formă de lemne de foc.

Primaria Timisoara-sprijinimmembrii cei mai vulnerabili ai comunitatii noastre., Primaria Timisoara-sprijinimmembrii cei mai vulnerabili ai comunitatii noastre., Stiri Turda - MinaDeStiriFiecare familie va primi o donație de 6 metri cubi de lemne, rezultate din procesul de îngrijire a arborilor din oraș. Mai mult, atât Primăria Timișoara, cât și Direcția de Asistență Socială și S.C. Horticultura își mențin angajamentul față de protejarea mediului și gestionează responsabil spațiile verzi.

Astfel, sprijinim nu doar mediul înconjurător, ci și membrii cei mai vulnerabili ai comunității noastre.

Foto : facebook.com/primariatm

Distribuie pe:

Lasă un comentariu