Primaria Timisoara-noi locuri de parcare vor fi create pe Lipovei,Aradului,Modern,Sagului si Martirilor.

Primaria Timisoara-noi locuri de parcare vor fi create pe Lipovei,Aradului,Modern,Sagului si Martirilor.

Primaria Timisoara-noi locuri de parcare vor fi create pe Lipovei,Aradului,Modern,Sagului si Martirilor., Primaria Timisoara-noi locuri de parcare vor fi create pe Lipovei,Aradului,Modern,Sagului si Martirilor., Stiri Turda - MinaDeStiri Continuăm demersurile pentru modernizarea cartierelor prin demolarea și 𝐢̂𝐧𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐠𝐚𝐫𝐚𝐣𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐯𝐞𝐜𝐡𝐢 𝐬̦𝐢 𝐢𝐦𝐩𝐫𝐨𝐯𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞, cu amenajarea de noi locuri de parcare și spații recreative între blocuri.

Primaria Timisoara-noi locuri de parcare vor fi create pe Lipovei,Aradului,Modern,Sagului si Martirilor., Primaria Timisoara-noi locuri de parcare vor fi create pe Lipovei,Aradului,Modern,Sagului si Martirilor., Stiri Turda - MinaDeStiri Planul administrației locale este de a interveni în zonele 𝐋𝐢𝐩𝐨𝐯𝐞𝐢, 𝐀𝐫𝐚𝐝𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐌𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧, 𝐒̦𝐚𝐠𝐮𝐥𝐮𝐢 și 𝐌𝐚𝐫𝐭𝐢𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫, prin crearea a 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟑𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐧𝐨𝐢 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞. Revitalizarea zonelor se va face prin amenajarea de noi spații verzi pe locul garajelor, căi de acces, trotuare și locuri de joacă pentru copii, acolo unde spațiul o permite. În prima etapă, sunt propuse spre demolare 231 de garaje și clădiri provizorii vechi, aflate în stare de degradare.

Primaria Timisoara-noi locuri de parcare vor fi create pe Lipovei,Aradului,Modern,Sagului si Martirilor., Primaria Timisoara-noi locuri de parcare vor fi create pe Lipovei,Aradului,Modern,Sagului si Martirilor., Stiri Turda - MinaDeStiri Primăria va transmite notificări către proprietarii garajelor propuse pentru demolare. De la data luării la cunoștință, aceștia au la dispoziție 30 de zile pentru a demola construcțiile provizorii în regie proprie. În cazul în care, după 30 de zile, garajele nu au fost demolate, această procedură va fi făcută de autoritățile locale, dar cheltuiala va fi recuperată de la beneficiarul contractului de închiriere.

Primaria Timisoara-noi locuri de parcare vor fi create pe Lipovei,Aradului,Modern,Sagului si Martirilor., Primaria Timisoara-noi locuri de parcare vor fi create pe Lipovei,Aradului,Modern,Sagului si Martirilor., Stiri Turda - MinaDeStiri Demersurile vizează rezolvarea problemelor legate de locurile de parcare, dar și îmbunătățirea aspectului și a funcționalității acestor cartiere. Prin construirea de noi spații verzi, căi de acces mai bine delimitate și locuri de joacă pentru copii, se promovează un mediu mai sănătos și mai sigur pentru toți locuitorii.

Foto : facebook.com/primariatm

Distribuie pe:

Lasă un comentariu