Emil Boc-Primăria sprijină organizarea unor evenimente de nivel mondial la Cluj-Napoca în domeniul gimnasticii ritmice.

Primăria sprijină organizarea unor evenimente de nivel mondial la Cluj-Napoca în domeniul gimnasticii ritmice.

Am avut la Primăria Cluj-Napoca o întâlnire cu doamna Irina Deleanu, Președintă a Federației Române de Gimnastică Ritmică. Principala temă de discuție a fost susținerea pentru organizarea la Cluj-Napoca a unor evenimente de referință la nivel mondial pentru acest sport.

Clujul a căpătat recunoaștere ca Oraș al Sportului, cu o comunitate ce respectă și susține sportivii, o infrastructură solidă și în dezvoltare pentru performanță dar și pentru sportul de masă și, de asemenea, un portofoliu de evenimente sportive de cel mai înalt nivel organizate în ultimii ani în municipiu.

Anul acesta, în luna iulie, la Cluj-Napoca va avea loc Cupa Mondială Challenge, competiție ce va aduce în orașul nostru sportive din toată lumea. De asemenea, în 2027 la Cluj-Napoca se va desfășura Campionatul Mondial de Gimnastică pentru Junioare. În perioada următoare este posibil ca orașul nostru să obțină organizarea și a altor competiții de profil de talie mondială.

Primăria a susținut mereu dimensiunea sportivă, iar gimnastica ritmică are deja un istoric bogat la Cluj-Napoca. În anii anteriori, orașul nostru a găzduit Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică pentru junioare, Cupa Monidală Challenge pentru seniori, iar din 2019 se organizează constant Cupe Mondiale Challenge.

Foto : facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Distribuie pe:

Lasă un comentariu