Primăria Municipiului Câmpia Turzii susține performanța în rugby.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii susține performanța în rugby.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii susține performanța în rugby., Primăria Municipiului Câmpia Turzii susține performanța în rugby., Stiri Turda - MinaDeStiriRezultatele remarcabile obținute, în ultima perioadă, de clubul Leii Câmpia Turzii ne întărește convingerea într-un viitor frumos pentru sportul cu balonul oval, la Câmpia Turzii.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii susține performanța în rugby., Primăria Municipiului Câmpia Turzii susține performanța în rugby., Stiri Turda - MinaDeStiriGrupa U8 a clubului a reușit o performanță fantastică, obținând locul al 4-lea într-una dintre cele mai puternice competiții, „Turneul Adrian Andronic” de la București. Cu victorii remarcabile, în fața unor cluburi precum Dragonii Constanța, Breendorf Brașvo, Olimpia București sau Timișoara Warriors, clubul nostru demonstrează că munca antrenorilor și talentul celor mici pot genera plusvaloare în sport. În clasamentul general, înainte de ultima etapă, care va avea loc la Gura Humorului, clubul ACS Leii este pe locul 3, fiind devansat doar de cluburile Steaua București și Dinamo (Șoimii) București.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii susține performanța în rugby., Primăria Municipiului Câmpia Turzii susține performanța în rugby., Stiri Turda - MinaDeStiriDe asemenea, grupa U14 a aceluiași club a participat la turneul național final, care a avut loc la Cluj Napoca, iar grupa de junioare la rugby în 7 participă în campionatul național, fiind clasate în prezent pe poziția a 6-a.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii susține performanța în rugby., Primăria Municipiului Câmpia Turzii susține performanța în rugby., Stiri Turda - MinaDeStiriPrimăria Câmpia Turzii a alocat o sumă consistentă de bani pentru susținerea activității rugby-istice de la Leii Câmpia Turzii, iar rezultatele obținute de aceștia ne fac mândri că investim într-un sport atât de solicitant! FELICITĂRI!

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu