Primăria Florești te invită la evenimentul sportiv „MOOVING FLOREȘTI”

Primăria Florești te invită la evenimentul, Primăria Florești te invită la evenimentul sportiv „MOOVING FLOREȘTI”, Stiri Turda - MinaDeStiri

Primăria Florești te invită la evenimentul sportiv „MOOVING FLOREȘTI” în perioada 26-27 iunie.

În cadrul acestuia vei putea practica sporturi individuale și de echipă și te vei putea antrena alături de specialiști din cluburile sportive din localitate.

Te invităm să faci sport constant alături de noi! Astfel vei fi parte dintr-o comunitate cu o fundație puternică, sănătoasă și disciplinată.

MOOVING FLOREȘTI este un eveniment sportiv unde poți încerca diferite sporturi individuale sau de echipă în funcție de starea ta fizică.

Vezi și: Primele grafice de intervenții ale lucrărilor de modernizare in Florești

Primăria Florești te invită la evenimentul sportiv „MOOVING FLOREȘTI”

Dacă ești părinte, te invităm la eveniment ca să alegi cel mai potrivit sport pentru copilul tău. Știai că practicarea unui sport este foarte importantă pentru dezvoltarea și creșterea copilului pentru că îl ajută să fie sănătos, la nivel fizic, dar și psihic? În plus, sportul consolidează scheletul, fortifică inima și plămânii, ajută copilul să-și coordoneze mișcările corpului, previne riscul obezității și îl ajută să devină mai sociabil.

Pentru mai multe detalii se poate accesa site-ul Primăriei: https://evenimente.floresticluj.ro

Ne vedem la eveniment!

Sursa: Primăria Floresti

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *