Emil Boc-Primaria Cluj Napoca militeaza pentru un municipiu verde!

Primaria Cluj Napoca militeaza pentru un municipiu verde!

Emil Boc :

,,40 de asociații de proprietari au obținut premiul I în cadrul concursului „Curățenie Generală” organizat de Primăria Cluj-Napoca. Împreună putem face un oraș mai curat, cu grijă față de spațiile verzi, aleile și zonele din jurul locuinței noastre!

În această săptămână am premiat, în cadrul unei ceremonii organizate în Sala de sticlă a primăriei, asociațiile de proprietari / locatari înscrise în concursul „Curățenie generală” organizat de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca. Conștientizarea cetățenilor cu privire la importanța menținerii unui mediu curat și îngrijit reprezintă una dintre prioritățile municipalității clujene având în vedere direcția verde a orașului.

Comisia de monitorizare / jurizare a fost formată din reprezentanți ai Consiliului local, ai aparatului de specialitate al primarului și un reprezentant al operatorului de salubritate SC Supercom SA. Criteriile de acordare a punctajului au vizat următoarele aspecte:

– amenajarea și curățenia spațiilor verzi

– amenajarea și curățenia în zona locurilor de parcare

– amenajarea și curățenia zonei de intrare în bloc

– colectarea selectivă a deșeurilor la punctul gospodăresc

Fiecare asociație care a obținut premiul I a primit o diplomă și un premiu simbolic de 2700 de lei, pentru a-și putea menține în continuare spațiile comune curate și aspectuoase, așa cum fiecare cetățean responsabil își dorește.,,

Foto : facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Distribuie pe:

Lasă un comentariu