Primaria Cluj Napoca a premiat elevii de 10 ai municipiului și profesorii coordonatori.

Primaria Cluj Napoca a premiat elevii de 10 ai municipiului și profesorii coordonatori.

Emil Boc :

,,Elevii de 10 ai municipiului și profesorii coordonatori, premiați pentru rezultatele excepționale obținute la Evaluarea Națională și Bacalaureat

Elevii și profesorii premiați astăzi reprezintă excelența în educație și capacitatea Clujului de a performa la cel mai înalt nivel. Am subliniat în acest context vorbele lui Nicolae Iorga, „O țară se construiește cu cărți, cu pluguri, cu instituții puternice, cu credință și cu amintirea celor care ne-au făcut să fim”. Așadar, la temelia oricărei societăți și la temelia fiecăruia dintre noi este educația – cea mai importantă cale de acces spre prosperitate, soluția pentru a ieși din sărăcie și cel mai important instrument prin care putem cultiva o societate democratică.

Educația este aceea care ne asigura șansa fiecăruia de a ne împlini potențialul pe care îl avem. Iar aici, la Cluj, asta încercăm să facem, să oferim acestor tineri condițiile pentru a se manifesta, pentru a fi în continuare „de nota 10” și utiliza capacitățile lor extraordinare. În egală măsură, ne preocupă ca fiecare copil să își poată împlini potențialul pe care îl are, cu care a fost înzestrat.

Este deja o tradiție pentru noi să premiem în sala de sticlă a primăriei elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat, alături de profesorii coordonatori. În acest an, am oferit premii simbolice pentru 25 elevi cu media 10 și 39 de profesori coordonatori, în valoare totală de 64.000 lei.

Felicitări încă o dată elevilor, părinților, profesorilor și Inspectoratului Școlar Județean pentru rezultate!

Primăria va continua investițiile în infrastructură, burse școlare, transport pentru elevi, vouchere pentru pregătirea digitală a profesorilor clujeni, programe și politici publice educaționale, astfel încât Clujul să rămână în continuare un etalon al educației în România.,,

Foto : facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Distribuie pe:

Lasă un comentariu