Primaria Cluj Napoca a premiat asociatiile de locatari din cadrul concursului ,,Curatenie Generala,,.

Primaria Cluj Napoca a premiat asociatiile de locatari din cadrul concursului ,,Curatenie Generala,,.

Clujul Verde: Asociații de proprietari premiate în cadrul concursului „Curățenie Generală” organizat de Primăria Cluj-Napoca. Un oraș curat înseamnă grija fiecărui cetățean pentru spațiile verzi, colectarea selectivă, aleile și zonele din jurul locuinței.

În Sala de sticlă a Primăriei Cluj-Napoca a avut loc astăzi o nouă ceremonie de premiere a asociațiilor de locatari înscrise în concursul „Curățenie generală”. Cu această ocazie am transmis Felicitări tuturor celor implicați pentru seriozitate, pentru munca depusă și modelul pe care îl oferă clujenilor.

Obiectivul nostru comun este să facem o viață cât mai plăcută pentru clujeni în locurile unde locuim. Astfel, Primăria încearcă să atragă toate resursele financiare posibile, locale, naționale și europene pentru a putea îmbunătăți calitatea parcurilor, străzilor, trotuarelor, blocurilor de locuințe și a infrastructurii, prin proiectele majore cunoscute.

Alături de clujenii prezenți în sală am discutat despre proiectele, politicile „verzi” și inițiativele Primăriei pe termen scurt, mediu și lung. Am adresat o invitație tuturor celor prezenți pentru a veni cu recomandări și solicitări în materie de spații verzi, pentru plantarea arborilor și arbuștilor. De asemenea, am subliniat importanța colectării selective, utilizarea energiei și transportului verde, precum și implicarea pentru renovarea energetică prin finanțări europene a blocurilor de locuințe, oferind confort termic și reducerea semnificativă a consumului de energie.

Asociațiile care au obținut premiul III au primit o diplomă și un premiu simbolic de 1700 de lei, care să contribuie la eforturile de a menține în continuare spațiile comune curate și atractive.

Comisia de monitorizare și jurizare a concursului „Curățenie generală” organizat de Primăria Cluj-Napoca a fost formată din reprezentanți ai Consiliului local, ai aparatului de specialitate al primarului și un reprezentant al operatorului de salubritate SC Supercom SA.

Criteriile de acordare a punctajului au vizat următoarele aspecte:

– amenajarea și curățenia spațiilor verzi

– amenajarea și curățenia în zona locurilor de parcare

– amenajarea și curățenia zonei de intrare în bloc

– colectarea selectivă a deșeurilor la punctul gospodăresc.

Mai multe informații, pe paginile primăriei.

Foto : facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Distribuie pe:

Lasă un comentariu