Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile.

Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile.

Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile., Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile., Stiri Turda - MinaDeStiriDe ce se implică Primăria Câmpia Turzii în lupta cu drogurilePrimaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile., Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile., Stiri Turda - MinaDeStiri

Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile., Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile., Stiri Turda - MinaDeStiriDe mai bine de 6 ani, luptăm activ împotriva consumului de droguri. Dar… de ce?

Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile., Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile., Stiri Turda - MinaDeStiriDeoarece, în ultimii ani, numărul accidentelor grave, provocate de șoferii drogați, s-au triplat! 14 accidente rutiere și 9 morți, la nivel național.

Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile., Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile., Stiri Turda - MinaDeStiriPentru că vârsta la care debutează consumul de droguri în rândul adolescenților a ajuns la 11 ani.

Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile., Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile., Stiri Turda - MinaDeStiriDeoarece vrem să ne protejăm copiii și tinerii de acest flagel criminal.

Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile., Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile., Stiri Turda - MinaDeStiriPentru că o singură doză ajunge pentru a deveni dependent!

Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile., Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile., Stiri Turda - MinaDeStiriAstfel, am donat astăzi aparatul Drugtest Drager 5000, prin intermediul căruia polițiștii din Câmpia Turzii vor putea depista concentrația cea mai mică de droguri din sistem.

Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile., Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile., Stiri Turda - MinaDeStiriLa eveniment au participat domnul chestor de poliție, Mihai Rus, șeful IPJ Cluj, domnul Moldovan Gelu Ionuț, președintele Corpului Național al Polițiștilor, domnul Ciprian Neag, inspector șef adjunct IPJ Cluj și domnul Doru Costin Vulpescu, șeful Poliției Municipiului Câmpia Turzii.

Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile., Primaria Campia Turzii explica de ce se implica activ in lupta cu drogurile., Stiri Turda - MinaDeStiriSuntem convinși că demersul pe care l-am înteprins astăzi va contribui decisiv la reducerea consumului de droguri în Câmpia Turzii. De asemenea îi asigurăm pe polițiști de întregul nostru sprijin în toate acțiunile împotriva criminalității de orice gen!

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu