Prima zi de relaxare fara masca la Turda-in piata centrala se respecta totusi regulile.

Prima zi de relaxare fara masca la Turda-in piata centrala se respecta totusi regulile.

Ieri a fost prima zi de relaxare in care masca de protectie nu mai era obligatorie in spatii deschise cu unele exceptii.

Citeste aici : minadestiri.ro/propunerea-premierului-pentru-relaxarea-de-la-1-iunie/

Vremea buna si bucuria primului det de relaxari a facut ca piata centrala din Turda sa fie populata masiv de la primele ore ale diminetii de 15 mai.

Oamenii si-au facut cumparaturile intr-o atmosfera parca mai lipsita de stres pastrand totusi masca de protectie si diatanta sociala.

Prima zi de relaxare fara masca la Turda, Prima zi de relaxare fara masca la Turda-in piata centrala se respecta totusi regulile., Stiri Turda - MinaDeStiri

In aceiasi perioada primarul Cristian Matei impreuna cu membrii PNL Turda si nu numai participau la o campanie pro vaccinare impartind pliante si discutand cu oamenii.

Dupa cum se stie ,Turda este in scenariul verde ,cetatenii raspunzand pozitiv recomandarilor edilului si autoritatilor de a respecta masurile sanitare impuse de contextul pandemic.

In continuare se face apel catre populatie sa opteze pentru imunizarea anti COVID pentru a putea ajunge cat mai rapid la o stare de normalitate atat de dorita de catre noi toti.

Poate ai ratat : stiriturda.net/incidenta-de-sub-15-la-cluj/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu