Precizări privind eventuala plecare a lui Raed Arafat din DSU

plecare a lui Raed Arafat din DSU, Precizări privind eventuala plecare a lui Raed Arafat din DSU, Stiri Turda - MinaDeStiri

Precizări privind eventuala plecare a lui Raed Arafat din DSU.

Precizări

Ca urmare a informațiilor diseminate opiniei publice de către publicația Impact Playtech, referitoare la “primele declarații (n.r. Raed Arafat) despre plecarea sa din DSU.”, precizăm că datele prezentate în articolul în speță se înscriu în spectrul informațiilor de tip fake-news, fapt pentru care dorim să semnalăm cetățenilor alegerea atentă a canalelor de informare pe care le consideră credibile, din mediul online.

Așadar, informația conform căreia “Raed Arafat a declarat de curând că se retrage din funcție” este una profund falsă, vădit tendențioasă și scoasă din context.

Vezi și: Tulpina indiana DELTA ameninta si Romania-Razvan Chereches prevede ca va deveni dominanta din august.

Precizări privind eventuala plecare a lui Raed Arafat din DSU

În cele menționate de șeful DSU, dr. Raed Arafat, seara trecută, în cadrul unei emisiuni tv, în nici un moment nu se aduce în discuție “demisia” din funcția ocupată în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Șeful DSU a vorbit despre oamenii pe care i-a pregătit de-a lungului timpului, despre abilitățile pe care o persoană care ocupă această funcție trebuie să le aibă și de asemenea faptul că “nimeni nu este de neînlocuit”, afirmație de altfel expusă de mai multe ori, în diferite declarații, si care au făcut obiectul mai multor interpretări eronate, așa cum se prezintă și cazul de față, în publicația mai sus amintită.

Sursa: Departamentul pentru Situații de urgență

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *