HANDBAL-Potaissa Turda se inclina in fata CSM Bucuresti dupa o partida foarte disputata.

Potaissa Turda se inclina in fata CSM Bucuresti dupa o partida foarte disputata.

Asa cum se asteptau,magnificii au avut o partida foarte grea in compania bucurestenilor.

Dupa o prima repriza in care cele doua formatii nu s-au distantat la mai mult de doua goluri una de cealalata,s-a intrat la pauza cu un egal previzibil dupa cursul jocului : 12-12.

Repriza a doua a inceput in nota de dominare a gazdelor care s-au distantat la cate doua goluri avand de doua ori sansa de a mari diferenta la trei goluri insa au ratat de fiecare sansa chiar daca aveau atacul.

Asa cum se intampla si la alte sporturi,sansele si ocaziile se ,,razbuna,, iar bucurestenii au profitat egaland si apoi preluand conducerea.

Pe finalul partidei oaspetii au reusit sa se distanteze la 4 goluri diferenta iar gazdele ,sub presiunea timpului, au reusit sa reduca la final distanta la doar doua goluri ; 26-28.

AHC Potaissa :

,,Potaissa Turda se inclina in fata CSM Bucuresti dupa o partida foarte disputata., HANDBAL-Potaissa Turda se inclina in fata CSM Bucuresti dupa o partida foarte disputata., Stiri Turda - MinaDeStiri FINAL DE MECI

Potaissa Turda se inclina in fata CSM Bucuresti dupa o partida foarte disputata., HANDBAL-Potaissa Turda se inclina in fata CSM Bucuresti dupa o partida foarte disputata., Stiri Turda - MinaDeStiri AHC POTAISSA TURDA – CSM BUCUREȘTI 26-28 (12-12)

Potaissa Turda se inclina in fata CSM Bucuresti dupa o partida foarte disputata., HANDBAL-Potaissa Turda se inclina in fata CSM Bucuresti dupa o partida foarte disputata., Stiri Turda - MinaDeStiri Pentru Turda au marcat: Ghiță (9), Hanțaru (5), Ghivil (3), Pop (2), Kbilashvili (2), Vojvodic (2), Dumitriu (1), Thalmaier (1), Reza Oraei (1)

Potaissa Turda se inclina in fata CSM Bucuresti dupa o partida foarte disputata., HANDBAL-Potaissa Turda se inclina in fata CSM Bucuresti dupa o partida foarte disputata., Stiri Turda - MinaDeStiriUrmează duelul cu CS Minaur Baia Mare (duminică, 17:30)

Potaissa Turda se inclina in fata CSM Bucuresti dupa o partida foarte disputata., HANDBAL-Potaissa Turda se inclina in fata CSM Bucuresti dupa o partida foarte disputata., Stiri Turda - MinaDeStiri HAI TURDA!!! HAI POTAISSA!!! Potaissa Turda se inclina in fata CSM Bucuresti dupa o partida foarte disputata., HANDBAL-Potaissa Turda se inclina in fata CSM Bucuresti dupa o partida foarte disputata., Stiri Turda - MinaDeStiri,,

Foto : facebook.com/potaissaturda

Distribuie pe:

Lasă un comentariu