Potaissa Turda se desparte de portarul Ionut Irimus-acesta a inchis poarta magnificilor in ultimii 4 ani.

Potaissa Turda se desparte de portarul Ionut Irimus care a inchis poarta magnificilor in ultimii 4 ani.

Este inca o despartire de suflet a turdenilor dupa plecarea lui Nenad Savic.

Vezi aici : minadestiri.ro/prima-legenda-a-ahc-potaissa-turda-care-se-retrage

Pe pagina de facebook a Potaissei , conducerea isi exprima multumirea fata de jucator iar acesta isi reitereaza dragostea fata de turdeni :

MULȚUMIM, IONUȚ IRIMUȘ!

Potaissa Turda se desparte de portarul Ionut Irimus care a inchis poarta magnificilor in ultimii 4 ani., Potaissa Turda se desparte de portarul Ionut Irimus-acesta a inchis poarta magnificilor in ultimii 4 ani., Stiri Turda - MinaDeStiriPotaissa Turda se desparte de portarul Ionut Irimus care a inchis poarta magnificilor in ultimii 4 ani., Potaissa Turda se desparte de portarul Ionut Irimus-acesta a inchis poarta magnificilor in ultimii 4 ani., Stiri Turda - MinaDeStiri Ionuț Irimuș – portarul care a îmbrăcat timp de patru sezoane tricoul Potaissei Turda va părăsi clubul turdean în această vară.

Potaissa Turda se desparte de portarul Ionut Irimus care a inchis poarta magnificilor in ultimii 4 ani., Potaissa Turda se desparte de portarul Ionut Irimus-acesta a inchis poarta magnificilor in ultimii 4 ani., Stiri Turda - MinaDeStiriPotaissa Turda se desparte de portarul Ionut Irimus care a inchis poarta magnificilor in ultimii 4 ani., Potaissa Turda se desparte de portarul Ionut Irimus-acesta a inchis poarta magnificilor in ultimii 4 ani., Stiri Turda - MinaDeStiriLa finalul perioadei petrecute la Turda, Ionuț a vorbit despre acești patru ani (întregul interviu îl puteți citi pe site-ul nostru):

Potaissa Turda se desparte de portarul Ionut Irimus care a inchis poarta magnificilor in ultimii 4 ani., Potaissa Turda se desparte de portarul Ionut Irimus-acesta a inchis poarta magnificilor in ultimii 4 ani., Stiri Turda - MinaDeStiri A fost o perioadă frumoasă, am câștigat o cupă europeană și am legat foarte multe prietenii la Turda. Cea mai frumoasă amintire este câștigarea Cupei Challenge în 2018. Mulțumesc suporterilor pentru susținere. Felicitări lui Flaviu Sâsâeac pentru modul în care conduce clubul, baftă multă și profesorului Gal.

Potaissa Turda se desparte de portarul Ionut Irimus care a inchis poarta magnificilor in ultimii 4 ani., Potaissa Turda se desparte de portarul Ionut Irimus-acesta a inchis poarta magnificilor in ultimii 4 ani., Stiri Turda - MinaDeStiriPotaissa Turda se desparte de portarul Ionut Irimus care a inchis poarta magnificilor in ultimii 4 ani., Potaissa Turda se desparte de portarul Ionut Irimus-acesta a inchis poarta magnificilor in ultimii 4 ani., Stiri Turda - MinaDeStiri Flaviu Sâsâeac – Uriașul cu suflet de copil al cărui nume a fost de atâtea ori, în cele mai fierbinți scandări, pe buzele tribunei din sala „Barițiu”, și-a câștigat locul între cei mai importanți jucători din istoria clubului nostru. Pentru noi, Potaissa Turda, este o pierdere imensă așa cum a și rezultat în bilanțul recent încheiatului campionat al Ligii Zimbrilor. Îți mulțumim frumos pentru tot, Ionuț Irimuș și își dorim multă sănătate! Turda te iubește și este și va fi mereu, pentru tine, un loc în care te vei simți acasă! Potaissa Turda se desparte de portarul Ionut Irimus care a inchis poarta magnificilor in ultimii 4 ani., Potaissa Turda se desparte de portarul Ionut Irimus-acesta a inchis poarta magnificilor in ultimii 4 ani., Stiri Turda - MinaDeStiriMulțumim, Ață!

Foto : facebook.com/potaissaturda

Distribuie pe:

Lasă un comentariu