Potaissa Art își îndeplinește obiectivul!

Potaissa Art își îndeplinește obiectivul!

Vezi și: Potaissa Art pentru Horațiu

Asociația Potaissa Art

Asociația Potaissa Art: Obiectiv îndeplinit și mulțumiri!
Asociația Potaissa Art mulţumeşte partenerilor săi, presei, tuturor celor implicați în desfășurarea evenimentelor şi donatorilor care au reușit să aducă bucurie pe buzele și în ochii lui Horațiu Lazăr!

Aparatul de recuperare antispasmic a fost achiziționat și livrat către destinație în data de 17.12.2020. Un lucru demn de toată admirația a fost mobilizarea oamenilor cu suflet mare, care au dat dovadă de solidaritate, respect, încredere și iubire în ceea ce privește fericirea adusă unei ființe prin artă.

Rotary Club Turda, de care suntem profund recunoscători că au ales să ni se alăture ca partener în organizarea licitaţiilor pe platforma 24Auction a companiei Life is Hard din Cluj-Napoca a reușit să se implice activ în evenimentul inițiat de Asociația Potaissa Art, respectiv expoziţia şi licitaţia în scop caritabil ”ARTA ESTE DESPRE OAMENI – ÎMPREUNĂ PENTRU HORAŢIU!” și să adune o sumă de bani considerabilă pentru a putea achiziționa aparatul de recuperare antispasmic de care Horațiu are nevoie.

Mulţumiri artiştilor plastici Victor Apostu, Sebastian Luca, Claudia Macarie, Gabriela Meşter, Eric Perjovsky, Anca Petran şi Anica Pojar care au donat cele 9 lucrări pentru a fi licitate!

Mulțumiri:
Artiștilor plastici: Anca Petran, Anica Pojar, Claudia Macaria, Adela Kostyal , Victor Apostu, Gabriela Mester, Alexandra Lupașcu, Cornel Vana, Maria Cristea , Adela Simina Man și Sebastian Vasile Luca, lucrările acestora fiind expuse în cadrul evenimentului EXPOZIȚIE ȘI LICITAȚIE ÎN SCOP CARITABIL ”ARTA ESTE DESPRE OAMENI – ÎMPREUNĂ PENTRU HORAȚIU!”

Tinerilor artiști (opt studenți în anul I la Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj și o studentă în anul I la Bartlett School of Architecture, UCL) implicați cu inima deschisă și cu zâmbetul pe buze în organizarea evenimentului „exPOVESTE”, lucrările lor autentice și pline de poveste fiind expuse pe site-urile create de Asociația Potaissa Art: Ciprian Moraru, Dragoș Bota, Andreea Ștefănescu, Georgiana Strugariu, Iriana Adnana, Sîrbu Ioan Alexandru, Cosmina Anghelache, Andrei Ilies, Dragoș Pleșa.

Expoziția ”exPOVESTE” va fi publicată și pe canalul de Youtube: Potaissa Art, în data de 23.12.2020.
Contul Asociației Potaissa Art, deschis în LEI RO68BTRLRONCRT0561306102, va rămâne deschis până în data de 30.12.2020. Suma care va fi adunată până la acea dată va fi donată familiei elevului Horaţiu Lazăr pentru a fi folosită în scopuri medicale.

Sperăm ca acesta să se poată bucura cât mai mult de ajutorul nostru, așadar vă invităm în continuare să donați!
Pentru orice informație, vă rugăm să ne contactați la datele afișate în secțiunea ”Despre” a paginii de Facebook: https://www.facebook.com/potaissaart

sursa Facebook

Distribuie pe:

Lasă un comentariu