Politistii de la Compartimentul Pirotehnic Cluj pusi pe drumuri degeaba-alarma falsa cu bomba la Iulius Mall Cluj.

Politistii de la Compartimentul Pirotehnic din cadrul IPJ Cluj au fost pusi pe drumuri degeaba datorita unei alarme false cu bomba la Iulius Mall Cluj.

Vezi aici : https://minadestiri.ro/inspectoratul-judetean-de-politie-cluj/

Astazi , in jurul orei 15.00 , politistii clujeni au fost alertati prin numarul de urgenta 112 despre faptul ca in vecinatatea unui mall din Cluj s-ar afla un bagaj suspect.

Politistii de la Compartimentul Pirotehnic s-au deplasat la fata locului insa in urma cercetarii au stabilit ca nu este vorba de o bomba ci doar despre un colet uitat de cineva la fata locului.

Captura foto : adevarul.ro

Reprezentantii IPJ Cluj au anuntat :

La data de 13 ianuarie, în jurul orei 15.00, politistii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca, au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că în apropierea unui centru comercial din cartierul Gheorgheni, s-ar afla un bagaj suspect.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Compartimentului Pirotehnic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, care au procedat la verificarea bagajului respectiv, constatând faptul că este vorba de un bagaj de tip troller, care era gol şi nu prezenta niciun pericol.

La primirea apelului , autoritatile au actionat cu promtitudine temandu-se de eventualitatea producero=ii unei catastrofe.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu