Romania in colaps sanitar-politicienii joaca ALBA-NEAGRA cu vietile oamenilor negociind guvernarea.

Politicienii joaca ALBA-NEAGRA cu vietile oamenilor., Romania in colaps sanitar-politicienii joaca ALBA-NEAGRA cu vietile oamenilor negociind guvernarea., Stiri Turda - MinaDeStiri

Ieri ,in Romania s-a ,,realizat,, un nou record de decese atribuit COVID 19 precum si un numar record de infectati depistati in urma testarilor ,tara intrand in colaps sanitar.

Cu toate acestea liderii politici ai partidelor joaca ALBA-NEAGRA cu vietile oamenilor negociid si propunand, in folosul propriilor formatiuni , coalitii de guvernare.

Vezi aici : https://minadestiri.ro/guvernul-citu-a-cazut/

Dupa ce guvernul Citu a cazut in urma notiunii depuse de PSD si care a trecut cu ajutorul USR/PLUS si AUR , Klaus Iohannis l-a propus premier pe Dacian Ciolos,fost prim ministru in guvernul tehnocrat.

Odata marul discordiei aruncat ,care a socat scena politica , au inceput negocierile in spatele usilor inchise.

Asta in timp ce spitalele sunt pline cu bolnavi COVID , sectiile ATI nu mai au paturi libere , preturile utilitatilor au luat-o razna , combustibilul creste accelerat iar ratele romanilor devin imposibil de achitat.

Schimbarile imprevizibile de atitudine ale politicienilor si jocurile facute in subteran , nu fac decat sa stirbeasca si mai mult increderea populatiei in autoritati iar drept dovada sta procentul foarte mic al celor vaccinati.

Revezi si asta : https://stiriturda.net/valeriu-gheorghita-vorbeste-despre-procesul-de-vaccinare/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *