PNL Florești și-a ales noua conducere

PNL Florești și-a ales noua conducere, PNL Florești și-a ales noua conducere, Stiri Turda - MinaDeStiri

PNL Florești și-a ales noua conducere. Bogdan Pivariu este noul președinte al filialei.

Stimați colegi, cuvintele nu sunt de ajuns pentru a putea exprima cele mai sincere sentimente. Am preluat mandatul de președinte interimar al organizației PNL Florești la începutul anului trecut, într-un moment în care niciunul dintre noi nu își imagina ce avea să urmeze în scurt timp.

Pot să vă mărturisesc că anul 2020 a fost de departe una dintre cele mai grele încercări. Pe toate planurile. Ce știu astăzi, la un an și jumătate de când fiecare dintre noi am dat „restart” vieții și normalității, este că atunci când avem în față cele mai mari provocări, dacă rămânem împreună vom reuși.

Vezi și: Primăria Florești te invită la evenimentul sportiv „MOOVING FLOREȘTI”

PNL Florești și-a ales noua conducere

Atunci când teama și necunoscutul zilei de mâine îți umbresc gândurile, credința că ai alături coechipieri care împărtășesc aceleași valori, te determină sa depășești orice obstacol care stă în cale.


Reușita de astăzi vi se datorează tuturor… în cursul zilei de ieri – 02.07.21 – PNL Florești și-a ales noua conducere în formula:

🔹Președinte
Pivariu Bogdan
🔹Secretar General
Chioreanu Alina
🔹Vicepreședinți
Moga Bogdan
Laar Andras
Cristoltan Camelia
Avram Valentin
Irimies Vasile
Crisan Gabriel
Iakab-Chirca Anca
Martin Edmund
🔹Membrii
Micle George
Irimies Viorel
Brad Adriana
Hinteuar Tatiana
Danciu Emil
Arisan Dragoș
Cristurean Florin
Moldovan Sebastian
🔹Trezorier
Lucaci Felix

Noul Birou Politic Local va gestiona activitatea politică pentru viitori 4 ani.

Alături de noi au fost prezenți: președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, președintele OFL Cluj, Mihaela Suciu, președintele TNL Cluj, Maria Forna, deputații Radu Moisin și Sorin Moldovan, dar și de colegii din PNL Cluj, TNL Cluj, din Consiliul Județean Cluj si Consiliul Local Cluj. Mulțumesc tuturor celor prezenți și tuturor celor care cred în mine. Mai avem foarte multe lucruri de făcut.

Felicitări tuturor, sprijinul fiecăruia contează. Reprezentăm o comunitate cu suflet tânăr. Prin PNL rămânem fideli valorilor liberale și credem în promovarea seriozității și transparenței, în respectarea cuvântului dat.

Împreună construim viitorul!

Sursa: Bogdan Pivariu

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *