PMP Turda reclama probleme de efectiv-inca 38 de membrii au luat calea pribegiei?

PMP Turda reclama probleme de efectiv, PMP Turda reclama probleme de efectiv-inca 38 de membrii au luat calea pribegiei?, Stiri Turda - MinaDeStiri

PMP Turda reclama probleme de efectiv!

Dupa dezastrul din campaniile locale și parlamentare se pare că filiala Turda isi subtiaza constant efectivul.

Se pare ca o campanie electorală făcută prost și continuată la fel nu avea cum să le asigure altceva celor de la PMP Turda , victime ale unui canal media de provincie!!

Citește și: DEFUNCTUL PMP Turda parasit de membrii frustrati-doar Nap,Moldovan,Koloszi si neamurile lor si-au ,,rezolvat ploile,,!!

Alegerile locale au fost un adevărat dezastru pentru urmasii lui Traian Basescu și nici până în ziua de azi nimeni nu și-a asumat eșecul generat de o campanie electorală făcută de un pseudo jurnalist diletant.

Cu toate comunicatele transmise EXCESIV pe un anume canal media, cu toate „realizările” aleșilor locali PMP umflate cu pompa de același canal,se pare ca numitul partid se confrunta cu mari probleme.

PMP Turda reclama probleme de efectiv.

Drept dovadă inca 38 de membrii au demisionat. Surse din interior spun că aceștia au fost profund dezamăgiți de faptul că nimeni nu a fost tras la răspundere pentru eșecul înregistrat anul trecut.

Optiunea conducerii reprezentata de cei 3 consilieri de a fi consiliati de catre ,,patronul,, unui site de nisa ,a carui oferta de a face campania electorala partidului castigator la Turda a fost refuzata, a fost ulterior contestata de membrii ce pleaca rand pe rand.

Diletantul ce le-a facut campanie electorala si-a incasat ,,lozul,, pentru infrangerea glorioasa obtinuta si ulterior a intors retorica incercand sa linga din nou mana muscata ce l-a hranit.

Contactat de redactia noastra presedintele PMP Turda ne-a declarat :

Nu prea am ce sa comentez pentru ca demisia este un act unilateral care tine de vointa proprie a fiecaruia.Nu comentez nici faptul ca toate sunt scrise de mana aceleiasi persoane.

Ce pot sa va spun cu siguranta este ca in PMP Turda sunt multe persoane care nu cedeaza amenintarilor si nici nu-si schimba parerile dupa cum e interesul propriu.

In momentele de cumpana se disting caracterele puternice fata de cele mai slabe.Noi am spus ca ne punem in slujba cetatenilor si asta facem si vom face.

Cu siguranta vor veni alaturi de noi multi alti turdeni care vad realitatea dezastrului santieristic care e in Turda si care nu se sperie sa arate aceasta realitate.Vremea dictatorilor apune intotdeauna!

Celor care au demisionat le urez succes.

Avem multi alti membrii de valoare.

Vezi mai multe știri din Turda!

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *