PMP Turda – Near Death Experience!!!

PMP Turda – Near Death Experience!!!

Daca mai erau indoieli ca exista viata si dupa moarte acum avem confirmarea iar PMP Turda este exemplul evident.

E singura explicatie care ne lamureste cum un partid MORT la nivel national , in MOARTE CLINICA la nivel judetean si INEXISTENT la nivel, local propune proiecte.

Poate ai ratat : https://minadestiri.ro/pmp-turda-minte-din-nou/

Ar fi acceptabil oarecum dar ,sa fi INVIZIBIL politic din decembrie 2020 insa , sa ai puterea sa propui la Turda marirea burselor si sa te auda la Bucuresti, asta este o performanta.

Evident ca Orban ,auzind de proiectul merelor turdene , a hotarat sa-l calce in picioare pe edilul Matei Cristian care, a adus sute de milioane de euro in Turda , promovand proiectul fiilor de ,,marinar,,

Ne inchipuim cum sta zilnic Guvernul , cu antenele indreptate spre livada de meri din Turda , sa mai afle ce dospesc reprezentatii partidului aflat in Near Death Experience.

Realizati ca si gratuitatea transportului pentru elevi a fost pritocita la Turda de catre mere , ca altfel Guvernul PNL nu avea inspiratia asta.

Explozia de pe pagina ,,marinarilor,, a luat prin surprindere inclusiv distribuitorii de servici ,familia Abrudan ,Andrei Ivan &company, care nici nu au mai reactionat, postarile ramanand in aer.

Intrebarea care se pune este cum se simt cei ce simpatizeaza merele , cand vad ca acestia duc ,,fraiereala,, la nivel de arta?

Chiar atat de naivi sa fie considerati electorii lor de catre varfurile pmpiste turdene ?

Priviti cum isi etaleaza victoria pe propria pagina:

Demersul PMP Turda, victorios! Bursele elevilor vor fi majorate, chiar dacă primarul Cristian Matei nu și-a dorit asta!

In plus ,Orban l-a amenintat–zic INVIZIBILII politici!!!–pe Matei Cristian :

Tot azi, președintele PNL, Ludovic Orban, șeful de partid al primarului Matei Cristian Octavian, a anunțat că nu-i va mai permite acestuia să-și bată joc de elevi, cu burse derizorii, bursa minimă urmând a fi stabilită la valoarea de 100 lei/bursă/elev.

Tare de tot partidul asta disparut !! Nu le zice nimeni ca-s … OUT ??

Vezi si : https://stiriturda.net/pmp-turda-confuzie-totala-nu-stiu-care-si-ce-voteaza/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu