PMP Turda minte din nou?

După ultima ședință a consiliului local Turda se pune întrebarea. PMP Turda minte din nou?

Vezi și: Probleme in „paradisul” opoziției de la Turda

Dupa ce au scos falsuri care nu erau falsuri, cei de la PMP Turda se pare că își amăgesc proprii membri și simpatizanți.

O săptămână întreagă au urlat din toate puterile împotriva membrilor selectați pentru consiliile de administrație.

Doar ca, din surse, să aflăm ca un membru PMP a votat PENTRU la proiect privind un membru pentru consiliul de administrație de la Salină.

PMP Turda minte din nou?

Este clar ca PSD e liderul opoziției și e la fel de clar că face ce vrea. Cititorii nostri insa sunt mirati că după ce și-au pus simpatizanții, 5 la număr, să facă sute de distribuiri la articolele denigratoare privind consiliile de administrație au tacut malc cand Matei Cristian a aparut in fata lor.

Consilierul local din partea PMP care a votat pentru, a făcut-o împotriva a tot ceea ce ei încearcă să reprezinte într-un mod cât mai categoric.

Și ca întotdeauna, în opoziție USRPLUS au fost singurii care au ascultat ce le-a spus liderul PSD. Insă „trădarea,, celui de la PMP va rămâne oare netaxata?

Sau poate după modelul USRPLUS, opoziția și principiile se fac predominant pe Facebook. In consiliul local făcând doar ce dictează liderul PSD?

Vezi AICI postarea PMP in care aceștia se opun cu vehemență la persoanele selectate pentru consiliile de administrație, doar ca sa voteze PENTRU în ședință!

Menționăm că doar votul privind persoana propusă este unul secret. Votul privind proiectul în sine nu este unul secret.

Revenim cu detalii!

Distribuie pe:

Lasă un comentariu