PMP Turda între gafe și populism constant

Dacă în consiliul local au dat dovadă de amatorism cu amendamente populiste sau propuneri de membri care nu doreau să fie propuși, PMP Turda continuă degringolada și în campania electorală.

, PMP Turda între gafe și populism constant, Stiri Turda - MinaDeStiri

Recent candidatul celor de la PMP la Camera deputaților, Dorinel Munteanu, a venit la Turda unde, împreună cu membrii de bază ai filialei turdene, s-au întrecut în gafe.

Dorinel Munteanu declara într-un clip electoral că își dorește să ducă echipa turdeană pe prima scenă a fotbalului românesc,un proiect lăudabil per ansamblu însă distinsul nostru fost fotbalist omite că finanțarea vine de la bugetul local, total insuficient pentru susținerea unei echipe pe prima scenă fotbalistică.

, PMP Turda între gafe și populism constant, Stiri Turda - MinaDeStiri

A urmat Florin Țifui, care rezonând cu gafele din ultimul timp ale colegilor de partid , declară că dorește ca echipa turdeană să redevină „campioana” României care era odinioară, făcând, ca un diletant în materie de sport, o gravă confuzie între Campionatul și Cupa României.

Pentru a mai spăla puțin din imaginea de amatori, pe care se pare că insistă să și-o atribuie, poate ar fi binevenită o minimă documentare vis a vis de istoria orașului și atât în consiliul local cât și în spoturile electorale să vină mai pregătiți. Altfel lasă în continuare impresia de habarnism și propuneri pur populiste.

Rămâne totuși un mister cum ,in mod intenționat și făcând același mod de campanie de inducere în eroare a electoratului, PMP omite să amintească atât proiectul cu Sala Polivalentă cât și de proiectul cu terenul hibrid sintetic+natural din zona Stadionului Municipal, ambele proiecte fiind propuse de către primarul Matei Cristian după un studiu și o documentație temeinică.

, PMP Turda între gafe și populism constant, Stiri Turda - MinaDeStiri

Distribuie pe:

Lasă un comentariu