PMP si USR condusi de PSD-mai slabi decat cei trei purcelusi.

PMP si USR condusi de PSD-mai slabi decat cei trei purcelusi.

Au trecut PATRU luni de cand Matei Cristian si-a UMILIT adversarii politici castigand ,,en fanfare,, alegerile locale iar proiectele demarate inca din mandatul trecut prind viata unul cate unul.

Vezi si : https://minadestiri.ro/administratie-sau-politica-in-consiliul-local-turda/

Ingrijorator este ca ,,borhotul,, din mainile ,,oamenilor noi,, orchestrati de masculul Alfa trandafiriu inca nu si-au revenit din pumni.

Ei nu realizeaza CE i-a lovit si bajbaie prin sala mare a Primariei ferindu-se sa nu nimereasca sub papucul Primarului.

Citeste si aici : https://minadestiri.ro/habarnism-sau-reavointa-in-opozitia-de-la-turda/

Edilul isi vede de administratia ce o are de condus in timp ce ,PMP si USR -cu MINUS nu cu PLUS-, biciuiti de stapanul PSD ist , se plang ca fetitele ca Matei Cristian nu le raspunde la veninul aruncat de ei pe retelele de socializare.

Unul dintre consilierii locali PNL ,dezamagit de comportamentul ,,luzarilor,, din Consiliul Local si-a postat niste ganduri pe pagina de facebook :

Radu Sima, Consilier Local PNL Turda:

„Gânduri de seară ..După ce astăzi am fost la teatru pot sa spun 2 lucruri:

1. A fost un spectacol foarte frumos. Cei mici s-au distrat maxim!

2. Unii dintre colegii mei din consiliul local pot oricând să își găsească vocația pe scenă. Pentru că unii dintre ei în loc de administrație fac actorie și un fel de politică(mai de slabă calitate e drept).

Însă îi invit la teatru, să mai ia lecții de actorie, că până acum prestația lor este mult sub nivel. Atât la actorie cât și la politică…că de administrație încă nu s-au apucat.”

Astora le trece mandatul si nu inteleg democratia care in esenta se rezuma la urmatoarea sintagma : invingatorii FAC regulile iar invinsii le EXECUTA !!

Sursa : facebook.com/OrganizatiaPNLTurda

Distribuie pe:

Lasă un comentariu