Plata parcării prin aplicație mobilă la Turda

Primăria Turda anunță ca plata parcării prin aplicație mobilă se poate face acum prin intermediul TPARK. Disponibila pentru Android, iOS și Windows.

Vezi și: PRIMĂRIA TURDA DORESTE UN ORAS CURAT

Primăria Turda

🅿 Plata parcărilor din zonele dedicate autoturismelor din oraș se poate face și prin intermediul aplicației gratuite TPARK, disponibilă pentru iOS, Android și Windows.
Astfel, pe lângă posibilitatea achiziționării unui tichet din parcometrele stradale sau a unui tichet tipizat cumpărat de la casieria unității, de astăzi puteți achita parcarea direct cu telefonul.
Serviciul care administrează parcările s-a ocupat de semnalizarea locației automatelor. Au fost montate plăcuțe adiționale înscrise cu un cod QR care, prin scanare, va conduce la site-ul: https://www.tpark.ro/turda/.
Avantajele plății taxei de parcare în Turda utilizând aplicația TPARK:
➡ Aveți posibilitatea de a achita taxa de parcare folosind cardul bancar.
➡ După finalizarea tranzacției, primiți o notificare care vă transmite detaliile plății dar și un e-mail care conține factura aferentă fiecărei plăți cu cardul
➡ Există opțiunea de plată și prin SMS; folosind aceasta opțiune, aplicația trimite mesajul de comandă în locul dumneavoastră, fiind necesar doar să selectați zona și durata parcării.
➡ Selectarea rapidă a zonei A care vă oferă opțiunea de a plăti pentru 30 de minute, 1 oră sau 2 ore, inclusiv a zonei B pentru 30 de minute, 1 oră, 2 ore sau 24 de ore.
➡ Alegând oricare din cele două opțiuni de plată (prin SMS sau CARD), aplicația vă transmite o notificare cu 5 minute înainte de expirarea parcării.
PlataParcare #TPark #ApiTurda #PrimăriaMunicipiuluiTurda

Sursa Primăria Turda

Plata parcării prin aplicație

Distribuie pe:

Lasă un comentariu