Planeta se vaccineaza in ritm sustinut-peste un miliard de doze administrate pana azi.

Planeta se vaccineaza in ritm sustinut, Planeta se vaccineaza in ritm sustinut-peste un miliard de doze administrate pana azi., Stiri Turda - MinaDeStiri

Planeta se vaccineaza in ritm sustinut-peste un miliard de doze administrate pana azi.

Intreaga lume a constientizat importanta vaccinarii impotriva COVID 19 iar administrarea de seruri la nivel mondial a trecut de un miliard de doze pana aiz.

Vezi si aici despre vaccinare :

Intr-un articol pe site ul digi24.ro se titreaza ca , cel puţin 1.002.938.540 de doze au fost injectate în 207 de ţări sau teritorii, conform acestui bilanţ întocmit pe baza datelor oficiale. Mai mult de jumătate din total (58%) au fost administrate în trei ţări: Statele Unite (225,6 milioane), China (216,1 milioane) şi India (138,4 milioane). Dar, raportat la populaţie, Israelul este liderul, circa şase din zece israelieni fiind deja complet vaccinaţi.

Urmează în plutonul din frunte ţări ca Marea Britanie (49% din populaţie a primit cel puţin o doză), Emiratele Arabe Unite (peste 51%), Statele Unite (42%), Chile (41%), Bahrein (38%) sau Uruguay (32%).

Cu mult în statele Maltei (47%) şi Ungariei (37%), campioane ale celor 27, ţările cele mai populate din UE se situează în jurul mediei europene: Franţa (20,5%), Germania (22,6%), Italia (19,9%) şi Spania (22,3%).

În timp ce doza cu numărul 500 de milioane a fost administrată după patru luni, la 25 martie, a durat mai puţin de o lună pentru a dubla datele.

Citeseste si aici : minadestiri.ro/accelerarea-procesului-de-vaccinare-in-europa/

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *