Consiliul Judetean Cluj-pe raza judetului nostru nu exista drumuri blocate.Totusi circulatia se desfasoara pe unele portiuni in conditii de iarna.

Pe raza judetului nostru nu exista drumuri blocate insa totusi , circulatia se desfasoara pe unele portiuni in conditii de iarna.

Reciteste asta : https://minadestiri.ro/peste-530-de-tone-de-material-antiderapant-folosite/

Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic :

Pe raza judetului nostru nu exista drumuri blocate., Consiliul Judetean Cluj-pe raza judetului nostru nu exista drumuri blocate.Totusi circulatia se desfasoara pe unele portiuni in conditii de iarna., Stiri Turda - MinaDeStiri𝟒𝟕𝟎 𝐝𝐞 𝐭𝐨𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥 𝐚𝐧𝐭𝐢𝐝𝐞𝐫𝐚𝐩𝐚𝐧𝐭 𝐚𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐟𝐨𝐥𝐨𝐬𝐢𝐭𝐞 𝐢𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐧𝐭𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐧𝐞

Pe raza judetului nostru nu exista drumuri blocate., Consiliul Judetean Cluj-pe raza judetului nostru nu exista drumuri blocate.Totusi circulatia se desfasoara pe unele portiuni in conditii de iarna., Stiri Turda - MinaDeStiriPe raza judetului nostru nu exista drumuri blocate., Consiliul Judetean Cluj-pe raza judetului nostru nu exista drumuri blocate.Totusi circulatia se desfasoara pe unele portiuni in conditii de iarna., Stiri Turda - MinaDeStiri Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de luni, 20 decembrie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, dar pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.

Pe raza judetului nostru nu exista drumuri blocate., Consiliul Judetean Cluj-pe raza judetului nostru nu exista drumuri blocate.Totusi circulatia se desfasoara pe unele portiuni in conditii de iarna., Stiri Turda - MinaDeStiri De asemenea, din cauza căderilor de zăpadă înregistrate mai ales în zona de munte, precum și a temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de duminică, 19 decembrie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 18 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin și Gilău. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 12 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 23 de drumuri judeţene, cu 15 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 200 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe raza judetului nostru nu exista drumuri blocate., Consiliul Judetean Cluj-pe raza judetului nostru nu exista drumuri blocate.Totusi circulatia se desfasoara pe unele portiuni in conditii de iarna., Stiri Turda - MinaDeStiri Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de duminică s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 13 drumuri judeţene, cu 8 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 10 drumuri judeţene, cu 9 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 140 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe raza judetului nostru nu exista drumuri blocate., Consiliul Judetean Cluj-pe raza judetului nostru nu exista drumuri blocate.Totusi circulatia se desfasoara pe unele portiuni in conditii de iarna., Stiri Turda - MinaDeStiri Pe drumurile judeţene situate în zona Gherla, în cursul ultimelor 24 de ore s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 10 drumuri judeţene, cu 5 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 5 drumuri judeţene, cu un utilaj. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 40 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe raza judetului nostru nu exista drumuri blocate., Consiliul Judetean Cluj-pe raza judetului nostru nu exista drumuri blocate.Totusi circulatia se desfasoara pe unele portiuni in conditii de iarna., Stiri Turda - MinaDeStiri Pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 14 drumuri judeţene, cu 10 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 4 drumuri judeţene, cu un utilaj. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 90 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe raza judetului nostru nu exista drumuri blocate., Consiliul Judetean Cluj-pe raza judetului nostru nu exista drumuri blocate.Totusi circulatia se desfasoara pe unele portiuni in conditii de iarna., Stiri Turda - MinaDeStiri În continuare, se acţionează cu utilaje şi materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Pe raza judetului nostru nu exista drumuri blocate., Consiliul Judetean Cluj-pe raza judetului nostru nu exista drumuri blocate.Totusi circulatia se desfasoara pe unele portiuni in conditii de iarna., Stiri Turda - MinaDeStiri Reamintim în acest context faptul că orice eventuală sesizare referitoare la acțiunile de deszăpezire pe drumurile județene poate fi făcută la numerele de telefon: 0725.350.028, 0264.593.806, 0264.590.577.

Foto : https://www.facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu