Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier.

Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier.

Revezi aici : minadestiri.ro/cj-cluj-la-nivelul-judetului-cluj-nu-exista-drumuri-blocate-traficului-rutier

Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier., Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝐀𝐜𝐭𝐢𝐮𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐛𝐚𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐟𝐞𝐧𝐨𝐦𝐞𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐨𝐥𝐞𝐢 𝐩𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐧𝐞

Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier., Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier., Stiri Turda - MinaDeStiri Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de vineri, 17 martie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate traficului rutier. Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier., Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier., Stiri Turda - MinaDeStiri Totuși, din cauza temperaturilor pozitive înregistrate în cursul zilei și a temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, există posibilitatea formării de polei, astfel că pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii de iarnă.

Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier., Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier., Stiri Turda - MinaDeStiri În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de joi, 16 martie a.c., s-a acţionat pe 18 drumuri județene situate pe raza zonei 𝗛𝘂𝗲𝗱𝗶𝗻. Tot în această zonă, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a impus intervenția pe cinci drumuri județene. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 210 tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier., Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier., Stiri Turda - MinaDeStiri Pe drumurile judeţene situate în zona 𝗚𝗶𝗹𝗮𝘂, în cursul zilei de ieri s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 17 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, iar în cursul nopţii şi al acestei dimineţi a fost necesară intervenția pe 14 drumuri judeţene. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 130 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier., Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier., Stiri Turda - MinaDeStiri De asemenea, pe drumurile judeţene situate în zona 𝗧𝘂𝗿𝗱𝗮, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 16 drumuri judeţene, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi fiind necesară intervenția, inclusiv prin revizii, pe cinci drumuri sau sectoare de drumuri județene. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 134 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier., Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier., Stiri Turda - MinaDeStiri Pe drumurile situate în zona 𝗚𝗵𝗲𝗿𝗹𝗮, în cursul ultimelor 24 de ore s-a intervenit pe 13 drumuri județene. În cadrul acestei acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 60 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier., Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier., Stiri Turda - MinaDeStiri Pe drumurile judeţene situate în zona 𝗗𝗲𝗷, în cursul ultimelor 24 de ore s-a intervenit pe cinci drumuri județene. În cadrul acestei acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 8 tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier., Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier., Stiri Turda - MinaDeStiri La această oră, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru degajarea carosabilului de zăpadă și lărgirea căii de rulare, precum şi cu materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei în zonele unde se impune acest lucru. Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier., Pe raza judetului Cluj nu sunt drumuri judetene blocate traficului rutier., Stiri Turda - MinaDeStiri De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Foto : facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu