Pasajul de legatura dintre DN 1C si DJ 109D din zona Tetarom III a intrat in linie dreapta.

Pasajul de legatura dintre DN 1C si DJ 109D din zona Tetarom III a intrat in linie dreapta.

𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐬𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣: „𝑆𝑐𝑜𝑝𝑢𝑙 𝑝𝑎𝑠𝑎𝑗𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑑𝑒 𝑎 𝑒𝑙𝑖𝑚𝑖𝑛𝑎 𝑏𝑙𝑜𝑐𝑎𝑗𝑒𝑙𝑒 𝑠𝑖 𝑑𝑒 𝑎 𝑓𝑙𝑢𝑖𝑑𝑖𝑧𝑎 𝑐𝑖𝑟𝑐𝑢𝑙𝑎𝑡𝑖𝑎 𝑝𝑒 𝑎𝑐𝑒𝑙 𝑠𝑒𝑐𝑡𝑜𝑟 𝑒𝑥𝑡𝑟𝑒𝑚 𝑑𝑒 𝑐𝑖𝑟𝑐𝑢𝑙𝑎𝑡. 𝐸𝑙 𝑣𝑎 𝑓𝑎𝑐𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎 𝑎𝑐𝑐𝑒𝑠𝑢𝑙 𝑖𝑛 𝑃𝑎𝑟𝑐𝑢𝑙 𝑛𝑜𝑠𝑡𝑟𝑢 𝐼𝑛𝑑𝑢𝑠𝑡𝑟𝑖𝑎𝑙 𝑑𝑖𝑛 𝐽𝑢𝑐𝑢 𝑢𝑛𝑑𝑒 𝑎𝑢 𝑓𝑜𝑠𝑡 𝑐𝑟𝑒𝑎𝑡𝑒 𝑝𝑎𝑛𝑎 𝑎𝑐𝑢𝑚 𝑐𝑐𝑎. 7000 𝑑𝑒 𝑙𝑜𝑐𝑢𝑟𝑖 𝑑𝑒 𝑚𝑢𝑛𝑐𝑎. 𝑉𝑜𝑚 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑟𝑖𝑏𝑢𝑖 𝑖𝑛 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑖𝑛𝑢𝑎𝑟𝑒 𝑐𝑢 𝑡𝑜𝑡 𝑐𝑒𝑒𝑎 𝑐𝑒 𝑡𝑖𝑛𝑒 𝑑𝑒 𝑛𝑜𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑚𝑎𝑡𝑒𝑟𝑖𝑎𝑙𝑖𝑧𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑎𝑡 𝑚𝑎𝑖 𝑟𝑎𝑝𝑖𝑑𝑎 𝑎 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒𝑖 𝑖𝑛𝑣𝑒𝑠𝑡𝑖𝑡𝑖𝑖.”

Pasajul de legatura dintre DN 1C si DJ 109D din zona Tetarom III a intrat in linie dreapta., Pasajul de legatura dintre DN 1C si DJ 109D din zona Tetarom III a intrat in linie dreapta., Stiri Turda - MinaDeStiri𝐏𝐚𝐬𝐢 𝐢𝐧𝐚𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐚𝐬𝐚𝐣𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐠𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐃𝐍 𝟏𝐂 𝐬𝐢 𝐃𝐉 𝟏𝟎𝟗𝐃 𝐝𝐢𝐧 𝐳𝐨𝐧𝐚 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐈𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢𝐚𝐥 𝐓𝐞𝐭𝐚𝐫𝐨𝐦 𝐈𝐈𝐈 𝐝𝐢𝐧 𝐉𝐮𝐜𝐮

Pasajul de legatura dintre DN 1C si DJ 109D din zona Tetarom III a intrat in linie dreapta., Pasajul de legatura dintre DN 1C si DJ 109D din zona Tetarom III a intrat in linie dreapta., Stiri Turda - MinaDeStiriCinci firme sau asocieri de firme au depus oferte pentru realizarea unui Pasajul de legatura dintre DN 1C si DJ 109D din zona Tetarom III a intrat in linie dreapta., Pasajul de legatura dintre DN 1C si DJ 109D din zona Tetarom III a intrat in linie dreapta., Stiri Turda - MinaDeStiripasaj de legătură între DN 1C și DJ 109D, peste calea ferată, în scopul asigurării unui acces mult mai facil în Parcul Industrial Tetarom III din Jucu.

Pasajul de legatura dintre DN 1C si DJ 109D din zona Tetarom III a intrat in linie dreapta., Pasajul de legatura dintre DN 1C si DJ 109D din zona Tetarom III a intrat in linie dreapta., Stiri Turda - MinaDeStiriCu o valoare estimată la 65.532.646 lei, investiția urmează a fi asigurată prin fonduri PNRR, accesate de C.N.A.I.R.

Pasajul de legatura dintre DN 1C si DJ 109D din zona Tetarom III a intrat in linie dreapta., Pasajul de legatura dintre DN 1C si DJ 109D din zona Tetarom III a intrat in linie dreapta., Stiri Turda - MinaDeStiriPrin intermediul proiectului se urmărește atât fluidizarea traficului pe DN 1C, în zona Parcului Industrial Tetarom III, cât și reducerea sau chiar eliminarea accidentelor rutiere soldate cu victime sau/și cu pagube materiale.

Pasajul de legatura dintre DN 1C si DJ 109D din zona Tetarom III a intrat in linie dreapta., Pasajul de legatura dintre DN 1C si DJ 109D din zona Tetarom III a intrat in linie dreapta., Stiri Turda - MinaDeStiri În prezent, în cadrul Parcului Industrial Tetarom III din comuna clujeană Jucu își desfășoară activitatea 27 de companii, cu o valoare cumulată a investițiilor de peste 621 milioane euro. În acest fel au fost create 6 960 de locuri de muncă.

Foto : facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu