Pasagerul cu numarul 1 milion sarbatorit pe Aeroportul International Avram Iancu.

Azi a fost sarbatorit pasagerul cu numarul un milion din anul 2021 pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj.

In conditiile pandemice conducerea anunta pe https://www.facebook.com/PrefecturaCluj :

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a sărbătorit astăzi pasagerul cu numărul 1 milion în anul 2021, pentru a zecea oară în istoria sa.

Pasagerul cu numarul 1 milion sarbatorit, Pasagerul cu numarul 1 milion sarbatorit pe Aeroportul International Avram Iancu., Stiri Turda - MinaDeStiri În contextul crizei sanitare pe care încă o traversăm, atingerea acestui prag semnificativ din punctul de vedere al traficului de pasageri reprezintă un reper deosebit de important atât pentru aeroport cât și pentru regiunea pe care o deservește.

Pasagerul cu numarul 1 milion sarbatorit, Pasagerul cu numarul 1 milion sarbatorit pe Aeroportul International Avram Iancu., Stiri Turda - MinaDeStiri Domnul prefect Tasnádi István-Szilárd dorește ca aeroportul să aibă un număr cât mai mare de pasageri și a menționat faptul că aceștia pot călători în siguranță respectând măsurile pentru prevenirea și combaterea pandemiei.

În acest sens menționăm faptul că în incinta aeroportului există un Centru de Vaccinare în cadrul căruia se pot vaccina cetățenii români/cu rezidență în România și cetățenii din Uniunea Europeană.

Despre aeroportul din Cluj aici : https://minadestiri.ro/aeroportul-international-cluj/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu